CSM București îl amenință pe antrenorul Adi Vasile: „Ratarea obiectivului înseamnă întreruperea colaborării”

Cosmin Olteanu 21.11.2023, 17:55
CSM București îl amenință pe antrenorul Adi Vasile: „Ratarea obiectivului înseamnă întreruperea colaborării”

CSM București îl amenință pe antrenorul Adi Vasile.

CSM București o duce bine în campionatul intern, fiind lider incontestabil, însă situația nu stă la fel când vine vorba despre de Liga Campionilor. Echipa bucureșteană ocupă locul 4 în grupa din Liga Campionilor, lucru care îi nemulțumește pe oficialii clubului, având în vedere că doar primele două poziții duc direct în faza sferturilor, iar pozițiile 3-6 duc la disputarea unui baraj pentru accederea în sferturi.

CSM București îl amenință pe antrenorul Adi Vasile

CSM București a emis un comuncat oficial prin care își exprimă nemulțumirea față de parcursul echipei din Liga Campionilor: „Dacă în competițiile interne campioana CSM București este neînvinsă de mai bine de doi ani, în contextul în care bugetul clubului a rămas constant în ultimele sezoane, iar adversarele din întrecerile naționale s-au întărit de la an la an, parcursul echipei în acest sezon de Liga Campionilor nu s-a ridicat până acum la nivelul așteptărilor”.

Totodată, Iulian Pîslaru, directorul general al clubului, a transmis că, în cazul în care se va rata calificarea în Final Four-ul Champions League, CSM București se va despărți de antrenorul Adi Vasile.

„Poziția actuală în clasamentul grupei nu este cea așteptată la debutul sezonului, dar am încercat să scoatem din analiza noastră factorul emoțional. În acest moment, echipa este «în obiectiv», cum se spune, și are în continuare șanse de calificare în fazele superioare ale competiției.

Consiliul de administrație al CSM București a decis să îi acorde întreg sprijinul antrenorului Adrian Vasile, însă cu un obiectiv simplu și clar, pe care cu toții îl dorim realizat: calificarea în Final Four-ul de la Budapesta!

Ratarea acestui obiectiv va însemna automat întreruperea colaborării, la finalul acestui sezon competițional. Până atunci Adrian Vasile este antrenorul CSM București și avem încredere că toate obiectivele stagionale vor fi îndeplinite!”, a anunțat Iulian Pîslaru.

Urmăriți Playsport.ro și pe