CSM București taie în carne vie după ce echipa de handbal a ratat obiectivele importante. Gabriela Szabo a fost dată afară din funcția de director general

Olteanu Ștefan 03.06.2022, 15:50
CSM București taie în carne vie după ce echipa de handbal a ratat obiectivele importante. Gabriela Szabo a fost dată afară din funcția de director general

Nicușor Dan (52 de ani), primarul general al Capitalei, a anunțat prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare că a dat-o afară pe Gabriela Szabo de la CSM București. Fosta atletă a României ocupa funcția de director general în cadrul clubului de handbal.

Anunț șoc făcut de Nicușor Dan pe rețelele de socializare! Gabriela Szabo, dată afară de la CSM București: „A avut un management defectuos”

CSM București a ratat titlul în Liga Florilor la capătul sezonului recent încheiat, iar una dintre primele victime importante din cadrul clubului este Gabriela Szabo, care a fost dată afară de primarul Nicușor Dan.

Gabriela Szabo ocupa poziția de director general al CSM București din iulie 2017.

Primarul general al capitalei a anunțat prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele de socializare care au fost motivele ce l-au determinat să ia această decizie drastică:

Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal București. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detașată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncți.

Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administrație al CSM București, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiționale, a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos (decizii pripite și fără consultare, dar și tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relațiile interne, abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor sportive)”, a transmis Nicușor Dan, pe contul său oficial de Facebook.

Nicușor Dan trimite Corpul de Control la CSM București

Așa cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, CSM București a pierdut recent un nou proces și trebuie să plătească o sumă importantă, de aproximativ 57.000 de euro.

Pentru a verifica activitatea din interiorul clubului de handbal, Nicușor Dan a decis trimiterea Corpului de Control:

În același timp, în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București.

Precizez că am toată prețuirea pentru performanțele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o privește activitatea ei în fruntea CSM București”, a mai adăugat primarul general al Capitalei.

În ultimii ani, CSM București s-a confruntat cu peste 50 de procese cu foști angajați. Un alt exemplu este Iulian Pâslaru, director concediat de CSM București în mandatul directorului general Gabriela Szabo (46 de ani) și reangajat ulterior. Acesta a încasat circa 50.000 de euro după ce a câștigat procesele cu CSM București, pentru că a fost concediat fără un motiv întemeiat.

Cristina Neagu, o nouă distincție internațională, după un sezon ratat cu CSM București. “E întotdeauna o mândrie”.

Urmăriți Playsport.ro și pe