CTP și-a scos pălăria în fața lui Lionel Messi după finala Cupei Mondiale! Argentinianul, cel mai bun „de când se joacă fotbal pe Pământ”

Olteanu Ștefan 19.12.2022, 13:10
CTP și-a scos pălăria în fața lui Lionel Messi după finala Cupei Mondiale! Argentinianul, cel mai bun „de când se joacă fotbal pe Pământ”

Cristian Tudor Popescu, renumitul gazetar cunoscut și sub acronimul de CTP, a făcut un scurt comentariu, pe rețelele de socializare, cu privire la deznodământul finalei Argentina – Franța și l-a lăudat pe Lionel Messi.

CTP a dat verdictul după finala Cupei Mondiale! Lionel Messi, cel mai bun din toate timpurile

CTP nu s-a putut abține să nu vină cu o reacție după ce Lionel Messi a fost declarat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Qatar.

Duminică, 18 decembrie, Argentina a învins-o la loviturile de departajare pe Franța, iar Messi a avut pentru prima oară în carieră ocazia de a ridica trofeul suprem.

Argentinianul a înscris două goluri pentru reprezentativa sa. Unul în timpul regulamentar și unul în cele 30 de minute de prelungiri. De asemenea, el a trimis mingea în plasă și la loviturile de departajare, unde a fost primul executant de pe listă.

Cristian Tudor Popescu, un fin admirator al sportului, l-a descris la superlativ pe rețelele de socializare pe Messi. La scurt timp după încheierea finalei, gazetarul a postat un scurt mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Fotbalistul cu cele mai inteligente picioare și cel mai limpede cap de când se joacă fotbal pe Pământ – campionul mondial LIONEL MESSI”, a scris CTP, pe Facebook, stârnind mii de reacții.

Postarea a fost apreciată de aproape 15.000 de persoane și a primit peste 1.300 de comentarii. În rubrica de comentarii, unul dintre cele mai citite mesaje este postat de George Simion, copreședinte al partidului AUR:

„Jurnalistul cel mai ranchiunos din toată presa: Cristian Tudor Popescu. El se pricepe la toate”, i-a scris George Simion.

Mesajul său a fost apreciat de peste 2.000 de persoane și a primit peste 500 de răspunsuri.

Cristian Tudor Popescu i-a dedicat o scurtă postare lui Lionel Messi
Cristian Tudor Popescu i-a dedicat o scurtă postare lui Lionel Messi

Lionel Messi nu se retrage de la echipa națională

Lionel Messi a contribuit din plin la cucerirea celui de-al treilea titlu mondial din palmaresul naționalei Argentinei. Sud-americanii mai câștigaseră Cupa Mondială în 1978 și 1986.

Cu 7 goluri și 3 pase decisive reușite la actuala ediție, Lionel Messi și-a asigurat titlul de cel mai valoros jucător al turneului. La primul interviu pe care l-a oferit după finala Argentina – Franța, el le-a transmis fanilor că nu se va retrage:

„Nu-mi anunț retragerea din fotbalul internațional. Vreau să continui să joc pentru Argentina, pentru a face onoare titlului de campion mondial. Este titlul care îmi lipsea și iată-l. Este o nebunie. El s-a făcut așteptat.

Sunt nerăbdător să-l sărbătoresc în țară, să văd atmosfera de acolo. Am suferit mult, dar fotbalul este cu adevărat un sport nebun. Să câștigi o Cupă Mondială este visul tuturor copiilor. Este pentru poporul argentinian”, a declarat Lionel Messi.

Căpitanul Argentinei va împlini 36 de ani la data de 24 iunie 2023.

Urmăriți Playsport.ro și pe