Cu ce bărbat a apărut Simona Halep pe instagram. Imaginea care a strâns zeci de mii de like-uri în câteva minute

Giosanu Catinca 16.09.2022, 20:56
Cu ce bărbat a apărut Simona Halep pe instagram. Imaginea care a strâns zeci de mii de like-uri în câteva minute

Simona Halep a avut reacție interesantă după ce Roger Federer și-a anunțat retragerea. Sportiva de la malul mării s-a întristat la aflarea veștii. Marea noastră campioană consideră că sportul alb va fi mai sărac după retragerea jucătorului elvețian.

Reacția Simonei Halep, după ce a aflat că Roger Federer se retrage din tenis

Sportiva născută la Constanța i-a transmis un mesaj special lui Roger Federer. Românca a postat, de asemenea, o imagine în care apare și jucătorul din Elveția.

Nu va mai exista niciodată un alt Roger și sunt recunoscătoare că am avut șansa să joc în aceeași epocă cu el.”, a scris Halep, într-o postare pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Anunțul făcut de Roger Federer

Legenda tenisului mondial Roger Federer a afirmat că se va retrage din sportul alb după ce va participa la Laver Cup. Turneu este programat să se desfășoare săptămâna viitoare.

Sportivul a subliniat, totodată, că va mai juca tenis în viitor, dar nu în circuitul profesionist.

Dintre toate darurile pe care tenisul mi le-a oferit în ultimii ani, fără îndoială că cel mai important a fost oamenii pe care i-am întâlnit în această călătorie. Sportul mi-a oferit prieteni, rivali și fani în această viață.

Astăzi vreau să vă dau o veste. După cum mulți știți, în ultimii trei ani am avut în fața mea multe provocări, din cauza accidentărilor și operațiilor.

Am muncit din greu să revin la cea mai bună formă sportivă, dar știu, de asemenea, și limitele corpului meu, iar acesta este mesajul pe care corpul meu mi l-a dat.

Am 41 de ani, am jucat peste 1.500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul m-a tratat mai generos decât aș fi putut visa vreodată, iar acum trebuie să recunosc că e timpul să pun capăt carierei mele competiționale.

Săptămâna viitoare, Laver Cup, la Londra, va fi ultimul meu eveniment ATP. Sigur că voi mai juca tenis în viitor, dar nu va mai fi la Grand Slam-uri sau în circuitul ATP. Aceasta este o decizie cu gust amar, pentru că îmi va fi dor de tot ceea ce mi-a oferit circuitul.”, a fost anunțul lui Roger Federer.

Federer s-a confruntat cu mai multe accidentări la genunchi, motiv pentru care nu a bifat niciun meci oficial în 2022. Ultima dată, el a evoluat la Wimbledon 2021.