Cu cine a petrecut Bănel Nicoliță de ziua sa! Fostul jucător de la FCSB a pus totul pe rețelele de socializare

Giosanu Catinca / 09.01.2022, 12:13
Cu cine a petrecut Bănel Nicoliță de ziua sa! Fostul jucător de la FCSB a pus totul pe rețelele de socializare

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist de la FCSB, Saint-Etienne sau Nantes, și-a sărbătorit vineri ziua de naștere. Fostul internațional a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani. El a ținut să împărtășească această bucurie cu fanii săi, așa că a pus totul pe rețelele de socializare.

Cum a petrecut Bănel Nicoliță de ziua lui

Bănel Nicoliță, unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a fostbalului românesc, și-a sărbătorit vineri cea de-a 37-a aniversare împreună cu cele mai dragi persoane din viața sa. Fostul internațional a avut, de fapt, două motive de sărbătoare.

Toată lumea știe că Bănel a petrecut o bună perioadă de timp în Statele Unite ale Americii. În primă fază, s-a vehiculat că fostul fotbalist ar fi fugit în SUA de teama cămătarilor.

La revenirea în țară, fostul jucător al celor de la FCSB a recunoscut că datoriile acumulate, dar și divorțul din 2020, l-au afectat foarte mult. De asemenea, fostul internațional a vorbit pe larg despre problemele din viața personală, apărute după ce a revenit la Făurei și s-a implicat la echipa de fotbal, în care a investit sume importante de bani, dintre care o parte luată cu împrumut.

Le-a avut alături pe cele două fiice

Bănel Nicoliță a lăsat totul în urmă și își trăiește acum viața pe cont propriu. Fostul favorit al lui Gigi Becali a pierdut o avere după ce și-a investit toți banii la echipa de fotbal din satul său natal, dar a găsit puterea să meargă mai departe. El are noroc că beneficiază de susținerea celor mai dragi două ființe din viața sa.

De ziua lui, Bănel Nicoliță a sărbătorit alături de cele două fiice ale sale.

Muțumesc frumos pentru urare! Pe lângă ziua mea de naștere, mai este și ziua de nume a fetiței mele, Amalia Ioana. Azi petrec alături de fetele mele la un centru de echitație.”, a spus Bănel Nicoliță, pentru Wowbiz.ro.

Mărturisirea lui Bănel Nicoliță

Mijlocașul a povestit că a trecut prin momente dificile în plan personal, care l-au marcat profund.

S-au scris multe chestii care m-au deranjat. Parcă eram cel mai mare criminal! Știți bine că mi-am asumat dintotdeauna fiecare gest, am oferit explicații, chiar și când a fost vorba despre familia mea. M-a sunat un prieten din State, unde am stat vreo două-trei luni.”, a explicat fostul fotbalist, la PlaySport Live.

Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit aici şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie. Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt.”, a mai spus Bănel Nicoliță, pentru canalul de Youtube “theXclusive”.