Cu cine a plecat Adrian Mutu în Republica Dominicană pentru a-și vizita fetele pe care le are cu frumoasa Consuelo

Moldoveanu Camelia / 15.12.2021, 18:17

Adrian Mutu a decis că are nevoie de o vacanță, asta până se gândește dacă vrea să preia Kisvarda sau nu. Ori, dacă e propus la națională. „Briliantul” a plecat în Republica Dominicană, acolo unde locuiesc fiicele lui și fosta nevastă, Consuelo. Însă, fostul antrenor al FCU Craiova nu a călătorit singur.

Adrian Mutu, vizită în Republica Dominicană

Fostul decar al echipei naționale a României și golgheter la egalitate cu Gică Hagi, are în total patru copii din trei căsnicii diferite. Mario este cel mai mare, apărut în urma căsniciei cu Alexandra Dinu. Apoi urmează Adriana și Maya, fetele pe care Mutu le are cu Consuelo. Mezinul familiei, Tiago este fiul tehnicianului român și al Sandrei, actuala soție.

Mario Mutu a decis de curând să se mute în România, asta după ce a stat o bună perioadă de timp în Italia, alături de mama sa. Adriana și Maya locuiesc în Republica Dominicană alături de mama lor, Consuelo.

Mezinul familiei, Tiago are patru ani și până acum nu a apucat să-și cunoască surorile vitrege. Adrian Mutu a profitat de ridicarea restricțiilor și de pauza pe care o are în plan profesional și și-a luat actuala soție, pe Sandra, dar și pe Tiago, pentru a petrece o vacanță în Dominicană.

Mă întorc vineri. Am venit să vizitez fetele și să îl cunoască și ele pe fratele lor, Tiago. Din cauza pandemiei nu am putut să ne mișcăm, nici eu și nici ele. Înainte de asta, Tiago era mult prea mic ca să poată merge cu avionul. Tiago e foarte bine, e fericit. E în mare toată ziua, se joacă. E uimit și impresionat de surorile lui. Și ele sunt la fel! Ele vorbesc în engleză, iar Tiago știe și engleză, deci se înțeleg foarte bine. E totul bine! Lipsește doar Mario din poza asta pentru a fi totul perfect!”, a declarat Adrian Mutu pentru cancan.ro.

EXCLUSIV Playsport: Adrian Mutu este susținut de o voce cu experiență în lupta pentru postul de selecționer. „Merg pe mâna lui”

Adrian Mutu, interviu pentru site-ul oficial el echipei Kisvarda: „Nu pot spune în ce măsură am șanse să fiu selecționer”

Aflat în Ungaria pentru a vizita baza sportivă și pentru a urmări meciul Kisvarda – MOL Fehervar, Adrian Mutu a răspuns și la câteva întrebări pentru site-ul oficial al echipei pe care s-ar putea să o antreneze.

Întrebat care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a aflat că se află pe lista candidaților pentru a ocupa funcția de antrenor al echipei Kisvarda, Adrian Mutu a recunoscut:

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să văd cum s-a descurcat echipa în liga maghiară. Nu m-am gândit la altceva atunci, dar mi-a plăcut faptul că echipa se află pe locul doi și am început să mă interesez mai mult.”, a declarat Adrian Mutu.

„Briliantul” a recunoscut că a fost surprins plăcut de dotările clubului. Însă, tehnicianul român nu a fost impresionat de oraș.

În ceea ce privește orașul, nu pare să fie cel mai mare, dar pentru cei care iubesc fotbalul, nu asta este ceea ce contează. Viața aici este bună dacă rezultatele sunt bune și echipa câștigă.”

Kisvarda s-a interesat foarte bine de situația lui Mutu în țara natală. Fiind conștienți de motivul cerinței „Briliantului” de a amâna un răspuns până pe 20 decembrie, maghiarii l-au întrebat care sunt șansele să preia echipa națională e fotbal a României.

Nu pot spune ce în măsură am șanse să fiu selecționer, dar ca fost jucător al naționalei României este și pentru mine o mare onoare să ocup acel post. Cu toate acestea, din moment ce nimic nu este sigur, nici nu pot refuza categoric alte oferte”, a explicat Adrian Mutu.