Cu cine joacă Simona Halep în primul tur la Australian Open 2022. Organizatorii au anunțat programul meciurilor

Radu Bordei 13.01.2022, 08:59
Cu cine joacă Simona Halep în primul tur la Australian Open 2022. Organizatorii au anunțat programul meciurilor

Simona Halep a avut noroc, în primul tur la Australian Open. Românca va avea parte de o adversară mai facilă, ceea ce va fi în avantajul campioanei noastre. Simona dorește un parcurs cât mai avansat în primul Grand Slam al anului. De aceea, în primele partide speră să își intre în ritm, tocmai pentru a fi pregătită pentru adversarele mai tari. 

De aceea Simona nici nu a jucat la Sydney, a preferat să se pregătească intens în această săptămână. De pe 17 ianuarie, turneul debutează, iar Simona Halep va căuta să dea lovitura și să obțină o performanță importantă.

Simona Halep și-a aflat adversara în primul tur la Australian Open. Nu ar trebui să îi pună probleme campioanei noastre

Tragerea la sorți a fost îngăduitoare cu Simona Halep, în startul Australian Open. O va întâlni pe pe Magdalena Frech, locul 105 WTA. Este o adversară accesibilă pentru campioana de la Roland Garros și Wimbledon. Dintre celelalte românce, Sorana Cîrstea are parte de cel mai greu debut, va da peste Petra Kvitova, o adversară redutabilă.

Gabriela Ruse o va întâlni pe Jasmine Paolini, iar Jaqueline Cristian se va duela cu Greet Minnen. Şi Irina Begu şi-a aflat adversara. Va juca în turul inaugural de la Australian Open 2022 cu Oceane Dodin, în timp ce Jaqueline Cristian se va duela cu Greet Minnen.

Simona Halep nu este printre marile favorite de la Australian Open

Românca a avut parte de un start de an bun. Succesul de la Melbourne Summer Set 1, a arătat o Simona capabilă să facă meciuri bune. Chiar și așa lumea așteaptă să vadă cum se va descurca în primul turneu major din 2022. Simona nu mai este pe lista jucătoarelor considerate cu șanse mari la titlu.

Australianca Ashleigh Barty (1 WTA) este marea favorită de la Australian Open 2022, pe care visează să îl câştige în premieră. Simona Halep a fost desemnată cap de serie numărul 14 la Australian Open 2022.

Simona s-a declarat foarte fericită, după ce a câștigat primul turneu din acest an.

Este o plăcere să am un nou discurs aici, pe această arenă superbă. Acum câțiva ani, n-am fost învingătoare, dar m-am simțit bine. Mă bucur că am revenit aici și am jucat în fața voastră, vă mulțumesc pentru sprijin, m-ați ajutat să câștig meciuri aici. Echipei mele, vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături. Știu că nu e ușor să lucrați cu mine, dar vă mulțumesc și haideți să câștigăm în continuare, pentru că ador acest sentiment, a declarat Simona

Urmăriți Playsport.ro și pe