Cu cine și când joacă Sorana Cîrstea la Indian Wells după succesul cu Misaki Doi. Toți ochii sunt ațintiți pe meciul târgoviștencei

Bordei Radu / 10.10.2021, 14:44
Cu cine și când joacă Sorana Cîrstea la Indian Wells după succesul cu Misaki Doi. Toți ochii sunt ațintiți pe meciul târgoviștencei

Româncele au impresionat în primele meciuri la Indian Wells. Simona Halep și Sorana Cîrstea vor juca în această seară pentru un loc în turul următor al competiției. Pentru Sorana, acest meci vine cu o adversară periculoasă. Elina Svitolina, numărul 7 mondial, este oponenta iubitei lui Ion Ion Țiriac.

Va fi o misiune grea pentru Sorana. Cu toate acestea, românca are speranțe, pentru că a în prima partidă a arătat o formă de zile mari. Atunci sportiva din Târgoviște a arătat un tenis variat și lovituri care au încântat. Așa că Svitolina nu va avea viață ușoară cu Sorana.

„Româncele furioase” au făcut senzație la Indian Wells. Americanii au fost impresionați

În fața niponei Misaki Doi, Sorana a dominat clar partida. Tenismena din România a beneficat de faptul că au existat multe retrageri, înainte de competiție. Jucătoarea din Târgoviște s-a ales pe neașteptate cu un tur liber, grație noului statut, dar și cu 29.045 de dolari pentru locul pe care îl ocupă. Astfel Sorana a jucat direct în turul doi de la Indian Wells, turneul de categoria WTA 1000. Mai mult, ea este chiar favorita numărul 32 în competiția cu premii în valoare de 8,15 milioane de dolari.

Simona Halep și Irina Begu s-au calificat și ele, ceea ce a făcut site-ul WTA să le felicite. „Româncele furioase s-au calificat în turul următor” a fost mesajul pe conturile de socializare. Cu toate acestea, Sorana Cîrstea va avea o misiune foarte dificilă meciul viitor. Într-un veritabil duel al frumuseților din circuit, Sorana va trebui să reziste Elinei Svitolina, una din favoritele turneului.

Simona Halep a ieșit din turneul de dublu. Ea și Gabriela Ruse au fost învinse în optimi

Simona și Gabriela nu au reușit să treacă de perechea Marie Bouzkova și Lucie Hradecka, după o partidă în care s-a ajuns la super tie-break. Acolo, însă, adversarele au fost mai concentrate și au câștigat cu 10-5. Pentru simona, aceste meciuri au fost un prilej excelent pentru a se antrena. Fostul lider mondial vrea să revină cât mai repede la un ritm bun, în căutarea formei și rezultatelor care să o readucă în top.

Acum, Simona va trebui să se concentreze la partida cu Aliaksandra Sasnovich. Aceasta a reușit marea surpriză a turneului: a eliminat-o pe noua senzație a tenisului: Emma Răducanu. Pentru suporterii din România acest rezultat nu a picat foarte bine. Astfel, vor trebui să mai aștepte să vadă prima confuntare dintre Simona Halep și campioana de la US Open.