Cu Dan Șucu investitor, Rapid cumpără jucător după jucător. Încă o lovitură dată de giuleșteni pe piața transferurilor

Bordei Radu / 17.06.2022, 16:59
Cu Dan Șucu investitor, Rapid cumpără jucător după jucător. Încă o lovitură dată de giuleșteni pe piața transferurilor

Venirea lui Dan Șucu a transformat Rapidul. Giuleștenii au făcut câteva transferuri importante și i-au adus lui Mutu jucătorii pe care acesta îi dorea. Omul de afaceri a finanțat aducerea încă unui fotbalist important.

Dan Șucu îi îndeplinește lui Mutu toate dorințele. Florin Ștefan a semnat cu Rapid

Așa cum anunțase Playsport, Florin Ștefan este ultimul jucător care a semnat cu Rapid. Giuleștenii au ajuns astfel la 4 transferuri, în această vară, după ce Ștefan se alătură șui Paul Iacob, Andrei Ciobanu și Valentin Costache.

Fundașul stânga de 26 de ani vine să îi facă concurență lui Junior Morais. Giuleștenii au suferit în momentul câng veteranul nu a fost disponibil și nu au avut un înlocuitor de valoare. Acum se vor baza pe un fotbalist de națională, chiar dacă acesta nu s-a impus sezonul trecut, la CFR Cluj. Florin Ștefan a prins doar 11 meciuri în sezonul precedent. Dan Petrescu mizează în flancul stâng al apărării pe veteranul Mario Camora.

Mă bucur foarte mult că am semnat cu Rapid, un club de mare tradiție, colegii m-au primit foarte bine, au fost foarte deschiși. Abia aștept să joc pe noul Giulești, unde sper să câștigăm meci de meci. Suporterii noștri sunt foarte frumoși și sperăm să avem împreună numai bucurii, a declarat fotbalistul pe pagina de Facebook a clubului

Ciobanu și Costache au semnat și ei cu giuleștenii

Valentin Costache a venit și el, tot de la campioana CFR Cluj. Atacantul crescut de Dinamo de abia așteaptă să joace, acum, pentru Rapid.

Am fost foarte dorit aici de toată lumea, am simțit asta, ceea ce m-a și făcut să aleg Rapidul.

Îmi doresc să joc cât mai bine, să marchez, să dau pase de gol și să-mi ajut echipa.

Îmi place atmosfera de aici, fanii sunt incredibili și o să facem tot posibilul să fim cât mai sus. Abia aștept să ne susțină, să îi mulțumim și să fie aproape de noi”, a transmis fostul fotbalist al CFR-ului, potrivit paginii de Instagram a celor de la Rapid.

Și mijlocașul Andrei Ciobanu este un fotbalist pe care Mutu l-a cerut neaapărat la echipă.
Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă atât de mare, cum este Rapid. Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon, iar eu să ajut echipa cât mai mult. Cunosc atmofera incendiară din Giulești, abia aștept să îi fac fericiți pe fani și le promit că împreună suntem de neclintit”, a spus mijlocașul central, pentru site-ul clubului.