Cum a ajuns să arate Cristina Dochianu, de la Antena 1. Fosta prezentatoare a știrilor sportive este de nerecunoscut – FOTO

Pintilie Iosif 24.11.2022, 08:49

Cristina Dochianu este una dintre cele mai vunoscute prezentatoare TV din România. Blonda a încântat, în perioada în care lucra la Antena 1, toți microbiștii.

Cristian Dochianu a renunțat total la viața publică

Fosta prezentatoare de știri din sport se ocupă, în prezent, de creșterea copilului ei. Ea a născut de mai multe ori în secret, ajungând să aibe patru copii, la care se adaugă și un al cincilea, cel pe  care soțul său îl are dintr-o altă căsnicie.

Primul copil s-a născut în 2015 Yvonne. În 2017 s-a născut Anais, în 2019 Nicolas, iar acum șase luni a apărut pe lume Maria-Evelin Cristina.

Cristina Dochianu și soțul ei, Cristian Fogarassy s-au cunoscut în 2013, iar după doar șase luni de relație au decis să se căsătorească civil. La patru luni distanță de la nuntă, care a avut loc în 2014, s-a născut Yvonne.

În 2016, Cristina Dochianu a decis să se retragă din lumea televiziunii, deoarece a dorit să se concentreze integral pe familie. Înainte să fie cu Cristian, ea a mai fost cu un bărbat. Radu, prima ei dragoste, este membru al trupei Crush și cântă alături de Alexandra Ungureanu.

Cristian Fogarassy, omul care o face fericită pe Cristiana Dochianu

În prezent, Cristina se simnte mai împlinită ca niciodată alături de Cristian Fogarassy. Omul de afaceri este caracterizat de ea ca fiind un bărbat ideal.

,,Cristian este bărbatul ideal. Este puternic, extrem de inteligent și are un suflet extraordinar. Nu îl pot descrie în puține cuvinte. Mi-ar trebui pagini întregi pentru a putea scrie despre el și despre numeroasele lui calități. Mă simt cea mai norocoasă și fericită femeie din lume.”, a declarat aceasta.

Ea a dezvăluit și cum a decis să se căsătoarească la doar câteva luni după ce și-a cunoscut actualul soț.

„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost oricum, numai clasică nu. Pe scurt, iarna trecută am primit un cadou care avea atașată o felicitare. În felicitare scria așa: „Sper să fie cel mai frumos cadou pe care îl puteai primi vreodată”. Am desfăcut cadoul și înăuntrul cutiei era o pereche de mânuși.

Am probat mânușile introducând prima dată mâna stângă și am simțit ceva înăuntrul mânușii, în dreptul degetului inelar. Era inelul de logodnă. A fost un moment foarte emoționant. Chiar a fost cel mai frumos cadou pe care l-aș fi putut primi vreodată”, a declarat Cristina Dochianu, în 2015.