Cum a ajuns Simona Halep pe site-ul care a anunțat moartea lui Michael Jackson! Americanii de la TMZ i-au dedicat un articol amplu româncei

Catinca Giosanu 16.09.2022, 22:53
Cum a ajuns Simona Halep pe site-ul care a anunțat moartea lui Michael Jackson! Americanii de la TMZ i-au dedicat un articol amplu româncei

Simona Halep a atras atenția tuturor după ce a anunțat că și-a făcut a doua operație estetică. Jucătoarea născută la Constanța a ajuns pe site-ul care a anunțat moartea lui Michael Jackson. Americanii de la TMZ i-au dedicat un articol amplu dublei campioane de Grand Slam.

Halep a atras atenția jurnaliltilor din America

Fosta elevă a lui Darren Cahill a ales să își facă operație estetică la nas din cauză că avea probleme respiratorii, dar a profitat de moment și pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Câștigătoarea de la Wimbledon și Roland Garros a simțit că era o nevoie de schimbare după ce a pus punct căsniciei cu Toni Iuruc. Tenismena a explicat că își dorea de mult timp să facă operația la nas, dar nu a putut să o facă mai devreme pentru că nu a avut liber o perioadă de trei luni. Atât de mult durează procesul de recuperare după operația suferită de Simona Halep.

Cum și-a schimbat Simona Halep forma nasului după divorțul de Toni Iuruc

Publicația americană TMZ i-a dedicat un întreg articol Simonei Halep după operația la nas, suferită pe 12 septembrie.

Dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep, va arăta puțin diferit data viitoare când va merge pe terenul de tenis… Ea tocmai a dezvăluit că și-a făcut o operație la nas – atât în ​​scopuri ‘funcționale’, cât și ‘estetice’.

Tânăra de 30 de ani a spus într-o postare pe rețelele de socializare că a avut dificultăți de respirație de ani de zile, dar a observat că a fost mai rău după înfrângerea ei în fața Daria Snigur, la US Open, luna trecută. De asemenea, ea a afirmat că nu îi plăcea deloc nasul ei, așa că a decis să rezolve ambele probleme, cu o intervenție chirurgicală în această săptămână.”, au transmis jurnaliștii de la TMZ.

”Nu îmi plăcea deloc nasul meu”

Fiica lui Stere Halep a recunoscut că nu îi plăcea deloc felul în care arăta înainte să facă operația de rinoplastie. Pe sportivă o deranja forma nasului ei. S-a speculat însă că jucătoarea de tenis ar fi avut și o deviație de sept, din cauza căreia nu ar fi putut respira corect.

Nu am putut să o fac mai devreme pentru că nu am avut liberă o perioadă de trei luni pentru recuperare, pentru că tenisul a fost prioritatea în viața mea. Însă acum am simțit că e timpul potrivit să fac ceva pentru mine.

De aceea am ales și operația estetică. Și pe aceea am vrut să o fac de multă vreme, pentru că nu îmi plăcea deloc nasul meu. Am făcut-o și am rezolvat atât partea funcțională, cât și pe cea estetică. Sunt sigură că mulți mă înțelegeți.”, a scris Simona Halep, pe contul oficial de Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe