Cum a comentat Budescu eșecul rușinos de la Botoșani: ”N-a mers nimic, sper să ne salvăm”

Iosif Pintilie 06.02.2023, 20:02
Cum a comentat Budescu eșecul rușinos de la Botoșani: ”N-a mers nimic, sper să ne salvăm”

Petrolul s-a făcut de râs la Botoșani. Prahovenii nu au avut șansă în fața unui adversar mult mai motivat, care a înscris de cinci ori în poarta unui adversar ”rănit”.

Budescu, dezamăgit de rezultat

Constantin Budescu s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul care dus la demisia lui Nae Constantin.

”N-a mers nimic, am început meciul de la 0-2, am încercat să jucăm, dar la fiecare contraatac am primit gol. Sperăm ca pe viitor să jucăm altfel și să ne atingem obiectivul, să ne salvăm de la retrogradare. Suntem într-o situație delicată, nu reușim să obținem puncte”, a declarat Budescu.

FC Botoșani – Petrolul 5-0

Petrolul a pierdut fără drept de apel duelul cu FC Botoșani, jucat în dpelasare. Moldovenii au marcat de cinci ori în poarta prahovenilor, care nu au câștigat niciun meci din 2023.

Pe o temperatură de -7 grade celsius, partida a început, practic, de la scorul de 2-0 pentru moldoveni, după ce Mailat, în secunda 50 a meciului, respectiv Mihai Roman II, în minutul trei, au marcat.

Diferența s-a majorat în minutul 25, când Dragu marca pentru 3-0, acesta fiind scorul pauzei. În repriza secundă, Mailat a reușit dubla în minutul 69, după o fază la care arbitrii au avut nevoie de șapte minute pentru a verifica dacă golul a fost marcat din offside sau nu, deși mingea a ajuns la atacantul botoșanean de la un adversar.

În final, în minutul 90+9, Botoșani a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, iar Alin Șeroni a executat și a înscris, dedicând golul mamei sale, care s-a stins din viață în 2022.

Petrolul nu a avut nicio șansă în fața unui adversar extrem de motivat. După acest meci, Nae Constantin, antrenorul principal al oaspeților, și-a dat demisia.

Echipele de start

FC Botoșani: Pap – Mboko, Mutombo, Dican(c), Șeroni – Patache, Zabou, Florescu – Maialt, Roman, Dragu; Rezerve: Ducan, Sadiku, Cioiu, David, Dragomir, Pinson, Roman, Golofca, Cărăușu; Antrenor: Flavius Stoican

Petrolul: Leitner – Borța, Santos, Meijers, Țicu(c) – Dumitriu, Purtic – Moldoveanu, Budescu, Grozav – Irobiso; Rezerve: Moroz, Bucur, Pashov, Doua, Olaru,Achim, Seto, Bratu, Țucaliuc; Antrenor: Nae Constantin

Urmăriți Playsport.ro și pe