Cum a cucerit-o Patrick Mouratoglou pe Simona Halep. Declarația care spune multe despre francez: „Am pretenții de la mine”

Radu Bordei 10.06.2022, 12:20
Cum a cucerit-o Patrick Mouratoglou pe Simona Halep. Declarația care spune multe despre francez: „Am pretenții de la mine”

Fanii se întrebau cum a cucerit-o Patrick Mouratoglou pe Simona Halep. Românca este cunoscută că este o fire destul de introvertită și nu este ușor de lucrat cu ea. Se pare, însă, că tehnicianul francez și campioana noastră au stabilit deja o relație destul de strânsă.

Ce a sfătuit-o Patrick Mouratoglou pe Simona Halep. Declarația care arată apropierea dintre cei doi

Fanii Simonei Halep s-au bucurat mult după ce au aflat că aceasta va colabora cu un alt antrenor mare, după despărțirea de Darren Cahill. Cu toate acestea rezultatele nu au fost cele așteptate, în startul aceste colaborări. Mai ales la Roland Garros a fost o dezamăgire mare, când Simona a părăsit turneul repede, deși era considerată a doua favorită. Suporterii se temeau că această colaborare nu va funcționa, dar se pare că, măcar la nivel uman, cei doi se înțeleg bine. Și antrenorul care a ajutat-o pe Serena Williams să ajungă la un nivel uriaș și-a asumat responsabilitatea pentru acest start ratat.

Sunt rezultate insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep și îmi asum responsabilitatea. E o persoană dedicată în întregime, motivată, dă tot ce are pentru fiecare minge. E o campioană. Palmaresul ei vorbește de la sine. Am așteptări mult mai mari de la mine și vreau să-mi cer scuze fanilor ei, care au fost mereu foarte aproape de noi, a scris francezul pe rețelele de socializare

Francezul știe cum să ia din presiunea de pe umerii Simonei. Aceasta speră să revină cât mai repede la forma din urmă cu 2 ani, dar nu este o misiune ușoară.

Simona Halep, fericită de relația cu Mouratoglou. „Fără tine, nu puteam”

Fostul lider mondial știe ce așteptări sunt în jurul ei, de aceea este convinsă că un antrenor de talia lui Mouratoglou o poate ajuta cel mai tare. Mai ales că acesta îi inspiră deja respectul pe care îl avea și pentru Darren Cahill.

Ultimele 18 luni au fost foarte dure, emoțional și fizic. După ce am pierdut la Doha, mesajul meu către oamenii foarte apropiați a fost că nu mai pot, că am terminat cu tenisul. Dar, cumva, mi-am recăpătat dorința, am început să simt din nou dragostea pentru tenis și am decis să muncesc din greu și să fac schimbări semnificative. Sunt foarte mândră de mine pentru tot ce am făcut în ultima vreme. Nu am putut face asta decât cu ajutorul lui Patrick și vreau să-i mulțumesc că a fost alături de mine.

Rezultatele sunt dureroase, desigur, deoarece așteptările sunt mari. Sunt câștigătaore de Slam, sunt fostă număr 1 și lumea se așteaptă să câștig. Dar nimic nu ar trebui luat de-a gata, a transmis și Simona, pe rețelele de socializare

Urmăriți Playsport.ro și pe