Cum a fost îngenuncheat Cosmin Olăroiu în Liga Campionilor Asiei. Visul românului s-a încheiat brutal

Bordei Radu / 28.04.2022, 14:58
Cum a fost îngenuncheat Cosmin Olăroiu în Liga Campionilor Asiei. Visul românului s-a încheiat brutal

Cosmin Olăroiu trece prin momente grele la noua sa echipă,  Al Sharjah. Un adevărat idol în țările arabe, Olăroiu nu a putut să facă performanță, în acest sezon, în Liga Campionilor Asiei. Oli spera să se califice în optimi, dar a încheiat grupa pe locul 3.

Eșec pentru Cosmin Olăroiu, în Liga Campionilor Asiei. Final trist pentru Al-Sharjah, în grupe

Trupa din Emiratele Arabe Unite a suferit chiar un rezultat dezamăgitor, în ultima partidă, din grupă. La Riad, formația antrenată de Cosmin Olăroiu a fost învinsă de o echipă din Tadjikistan, Istiklol. Golurile au fost marcate de Bocoum ’14 şi Kasminin ‘90+1. Astfel, echipa lui Oli a strâns doar 5 puncte în 6 meciuri și a fost întrecută de Al Hilal (Arabia Saudită) şi Al Rayyan (Qatar). Acestea au strâns câte 13 puncte și s-au calificat în faza următoare.

Olăroiu a declarat, recent, că nu poate accepta ideea că fundașul Shahin Abdulrahman, unul dintre oamenii săi de bază, a fost suspendat de federație pentru o greșeală comisă în timp ce se afla în cantonamentul naționalei Emiratelor Arabe Unite.

Sunt niște lucruri pe care mintea mea nu le poate pricepe. Care este vina clubului Al-Sharjah și care este vina antrenorului pentru greșeala făcută de un jucător la echipa națională? De ce să îl suspende?”, a spus Cosmin Olăroiu

Marius Șumudică defilează în Liga Campionilor a Asiei. Ultimul rezultat obținut de echipa românului

Al Shabab nu a avut probleme nici pe terenul celor de la Al-Jazira. Marius Șumudică a pregătit perfect meciul și jucătorii lui au respectat indicațiile. Și saudiții au câștigat cu 2 la 0. Victoria a venit pe finalul partidei, când John Mary și Paulinho au punctat pentru un succes clar. Iar Marius Șumudică a rămas neînvins, în grupele Ligii Campionilor. Echipa românului a obținut 5 victorii și un egal, iar calificarea nu mai poate fi pusă la îndoială.

Al Shabab este lider autoritar într-o grupă din care mai fac parte Mumbai City (7 puncte, India), Al Quwa Al Jawiya (7 puncte, Irak) și Al Jazira (4 puncte, Emiratele Arabe Unite). Antrenorul nu se grăbește să ia decizii nici când vine vorba de prelungirea contractului cu Al Shabab. Mai ales că sigur va avea și alte oferte pe masă. Cu toate astea, Șumudică a recunoscut că se simte bine la noua echipă, unde are toate condițiile necesare.

Am găsit aici jucători foarte buni, de nivel mare. Au priceput imediat ce le ceream, sunt foarte buni. Localnicii sunt chiar cei mai buni din Golf. Sunt mulțumit, dar nu știu, deocamdată, dacă voi prelungi. Am variante, mai aștept, a punctat Șumudică