Cum a fost surprins Victor Osimhen după ce Napoli a devenit campioană. Mesaj exoploziv

Iosif Pintilie 05.05.2023, 13:15
Cum a fost surprins Victor Osimhen după ce Napoli a devenit campioană. Mesaj exoploziv

Napoli a câștigat primul titlu după o pauză de 33 de ani. Ultima oară când italienii luau scudetto, pe teren juca marele Armando Maradona.

Unul dintre cei mai importanți oameni din acest sezon a fost Victor Osimhen. Nigerianul de 24 de ani, cotat de Transfermarkt la 100 de milioane de euro, a marcat de 22 de ori în acest sezon de Serie A.

Ce a spus Osimhen, după ce a luat Scudetto cu Napoli

Imediat după meciul cu Udinese, la finalul căruia Napoli a devenit matematic campioana Italiei, Osimhen s-a declarat bulversat, spunând că nu știe cum să explice sentimentele pe care le are.

„Sunt bulversat, nici nu ştiu ce cuvinte să folosesc pentru a descrie sentimentele mele. Este incredibil. Nimeni nu merita mai mult decât noi acest scudetto. La începutul sezonului, nu eram favoriţi. Au fost mulţi care nu au crezut în noi, dar echipa a ştiut să fie unită. Noi am crezut şi am câştigat acest titlu, ne-am realizat visul.

Este un sentiment incredibil, aşteptam de multă vreme acest moment. Să poţi oferi acest titlu napolitanilor este ceva ce nu vom uita niciodată în viaţa noastră. Suntem fericiţi pentru echipă şi pentru toţi napolitanii din lumea întreagă. Acum vom sărbători pe stadionul nostru duminică”, a spus Victor Osimhen.

Napoli, campioana Italiei

După o pauză de 33 de ani, Scudetto s-a întors la Napoli. Luciano Spaletti a  reușit să construiască o echipă care să se impună în Serie A.

A fost nebunie la Napoli, după fluierul final de la Udinese. Chiar dacă meciul ce a a adus titlul s-a jucat în deplasare, stadionul ”Diego Armando Maradona” din Napoli a fost plin de fani ce au sărbătorit triumful fostei echipe a lui Vlad Chiricheș.

Urmăriți Playsport.ro și pe