Cum a fost surprins Zlatan Ibrahimovic după ce Milan a încasat două goluri în 11 minute

Alex Matei 10.05.2023, 23:19
Cum a fost surprins Zlatan Ibrahimovic după ce Milan a încasat două goluri în 11 minute

AC Milan avea gânduri mari legate de semifinala UEFA Champions League, dar a fost pusă la colț de rivala, Inter, în doar 11 minute.

Nerazzurri au avut parte de un start excelent de meci și mai apoi de o repriză excelentă pe San Siro.

Zlatan, imaginea neputinței. De ce nu a jucat starul suedez

Dzeko (minutul 8), care a marcat cu o execuție superbă, și Mkhytaryan (11), care a finalizat ca la antrenament, au rezolvat rapid ecuația primelor 45 de minute spre uluiala lui Zlatan Ibrahimovic, aflat la tribuna oficială.

Starul suedez al ”Diavolilor roșii”, care nu a putut fi utilizat deoarece nu se află pe lista UEFA, a rămas fără replică după ce a văzut ostilitățile din teren.

Nici la 0-2, Milan nu s-a trezit. Pur și simplu, elevii lui Stefano Pioli (57 de ani) au fost incapabili să facă față iureșului realizat de trupa lui Simone Inzaghi (46 de ani). Până la pauză, Inter a mai avut o bară, prin Calhanoglu, minutul 15, dar și un penalty anulat în minutul 30 după un duel între Lautaro Martinez și Kjaer.

Echipa din Serie A care i-a pus contractul pe masă lui Zlatan, deși are 41 de ani

Deși are 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic nu are de gând să se retragă din fotbalul mare. Suedezul se va despărți de AC Milan la finalul acestui sezon, dar poate rămâne în Serie A.

Suedezul a bătut palma cu Silvio Berlusconi și va juca la Monza, din sezonul viitor. Există un acord verbal între el și echipa de pe locul 10 din acest sezon de Serie A.

La Monza, el se va reîntâlni cu doi foști colabolatori de la AC Milan: Silvio Berlusconi și Adriano Galliani. Ibrahimovic poate să își păstreze astfel locuința din Milano, distanța dintre cele două orașe fiind de doar 20 de kilometri.

FBK Balkan, Malmo FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United și LA Galaxy sunt echipele din cariera lui Zlatan. Un singur trofeu important, la nivelul echipelor de club, îi lipsește: UEFA Champions League.

Urmăriți Playsport.ro și pe