Cum a intervenit Președintele României în timpul unui derby din Liga 1: „Țîr telefonul! Le-a dat un mesaj celor de la Ligă și de la Federație” Dezvăluire fabuloasă. EXCLUSIV

Robert Zanfir 28.10.2022, 19:40
Cum a intervenit Președintele României în timpul unui derby din Liga 1: „Țîr telefonul! Le-a dat un mesaj celor de la Ligă și de la Federație” Dezvăluire fabuloasă. EXCLUSIV

Adrian Porumboiu (72 de ani) a povestit la Playsport Live un moment antologic petrecut în timpul unei partide din Liga 1. Ex-patronul Vasluiului a fost sunat de fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Fotbalul românesc nu are parte doar de patroni-jucători sau de antrenori-manageri. De acum avem și dovada implicării președintelui României în bunul mers al campionatului. Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a dezvăluit la Playsport Live un moment în care a fost sunat de nimeni altul decât Traian Băsescu.

Cum a intervenit Președintele României în timpul unui derby din Liga 1. Moment antologic dezvăluit de Adrian Porumboiu

Provocat de jurnalistul Cătălin Mureșanu, Adrian Porumboiu a rememorat în cadrul emisiunii Playsport Live un moment caracteristic pentru jocurile din fotbalul românesc. Fostul patron de la Vaslui a fost sunat în timpul unui derby, Vaslui – Timișoara, chiar de Traian Băsescu. Omul de afaceri s-a amuzat pe seama faptului că oaspeții au egalat chiar îm timpul convorbirii cu omul numărul 1 de la Cotroceni.

„Da, e adevărat, nu e niciun fel de secret. Dar trebuie să spun și partea cealaltă, să îmi dați voie să continui….

Era Vaslui – Timișoara, se juca cu cuțitele pe masă. În dreapta… observator Mitică Dragomir, care, mă rog, când am dat gol, l-am văzut, nu aveam Mitică aerul cel mai plăcut. După aceea și-a schimbat mimica. Dar, e voie…

Exact când am dat gol, țîr telefonul. Când văd telefonul, președintele Băsescu. Și zice: felicitări patroane! Și nu a apucat să zică felicitări patroane, contraatac, au egalat ăia. Timișoara. Vă dați seama? Ce să îi mai răspund, dacă ăia au egalat?! Dacă în momentul în care a sunat, au dat gol!

(Traian Băsescu – n.r.) A fost deputat de Vaslui. Normal, nu a avut niciun fel de treabă!”, a povestit Adrian Porumboiu la Playsport Live.

Adrian Porumboiu, despre Traian Băsescu: „Le-a dat un mesaj inteligent celor de la Ligă și de la Federație!”

„Trecând peste treaba asta, în campionatul următor, s-a jucat un meci CFR – U Cluj. Bătaie că la balamuc. Normal, în toată lumea fotbalului mondial nu a existat sancțiune să se dea rejucare. Atunci, normal, și una și alta, 0-3. Atunci au intervenit pile, a intervenit politicul.

Președintele Băsescu era cu suspendare în perioada aia. Domnia sa a ieșit… La un moment dat, în toată povestea asta, domnia sa iese cu… referendum sau ce era… Și spune: domnilor, eu nu vreau să câștig ca alții la masa verde. Încă nu se dăduse decizia. Alții la masa verde, care voiam să câștigăm, eram noi, Vasluiul.

Bine, le-a dat într-un fel inteligent un mesaj celor de la Ligă și de la Federație și l-au tradus ca atare, de le-a dat rejucare. O rejucare în care … Nu, nu, nu a știut el ce s-a întâmplat pe dedesubt, că dedesubt s-au întâmplat lucruri”, a mai pus Porumboiu la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe