Cum a putut s-o numească CTP pe Jaqueline Cristian după succesele de la Transylvania Open 2021

Giosanu Catinca 28.10.2021, 16:47
Cum a putut s-o numească CTP pe Jaqueline Cristian după succesele de la Transylvania Open 2021

Jaqueline Cristian a făcut minuni la Transylvania Open, turneu WTA 250 desfășurat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Sportiva în vârstă de 23 de ani a obținut o victorie superbă, reușind s-o elimine pe australianca Ajla Tomljanovic! Succesele ei nu au fost trecute cu vederea, iar Cristian Tudor Popescu s-a grăbit să îi pună o poreclă frumoasei românce.

Cristian Tudor Popescu, impresionat de performanța româncei

Pasionat de tenis, Cristian Tudor Popescu, a urmărit cu mare atenție evoluția faimoasei Jaqueline Cristian la Transylvania Open. Gazetarul a scris și despre revelaţia de la Transylvania Open (25-31 octombrie) în cea mai recentă postare pe contul său de Facebook.

Celebrul jurnalist s-a arătat impresionat de lupta dintre jucătoarea română de tenis și australianca Ajla Tomljanovic. Mai mult, el i-a găsit o poreclă inedită româncei după calificarea în sferturile de finală.

Cum a numit-o pe CTP pe Jaqueline Cristian, după succesele de la Transylvania Open 2021

Partida de la Cluj-Napoca a fost una plină de dramatism și s-a încheiat după aproape trei ore. Jaqueline Cristian a salvat două mingi de meci în tiebreak-ul setului secund și a trimis partida în decisiv, reușind să obțină victoria după un nou tiebreak.

După meci, Cristian Tudor Popescu a afirmat că Jaqueline este cea mai talentată româncă din generația ei.

Draqueline Cristian!

De când aștept seara asta! Cea mai talentată româncă din generația ei, Jaqueline Cristian, a făcut cel mai bun meci al carierei de până acum, în fața capului de serie 5 al Openului Transilvaniei, puternica australiancă Ajla Tomljanović!

Forță, luciditate, concentrare (Ajla a revenit de la 1-5 în primul set și i-a respins 3 mingi de meci!) și o rezistență fizică impresionantă, atinsă în urma a zile și zile de antrenament, care i-a permis, după meciul monstru de 3 ore cu Kaja Juvan, s-o învingă în două seturi „braț de fier”, 7-6, 7-5, pe Tomljanović.

Draqueline e în sferturi, cu pelerina contelui cu tot. Unde ar fi nemaipomenit s-o întâlnească pe Simona. Indiferent însă de ce va fi, cred că acum, la Cluj, Jaqueline Cristian a făcut pasul în nivelul următor al tenisului mondial!”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe contul său de Facebook.

Cu cine speră să se lupte Jaqueline Cristian în sferturile de finală

Jaqueline Cristian speră ca în sferturile de finală să joace împotriva Simonei Halep, cea care o va întâlni, joi, în optimile de finală, pe rusoaica Varvara Graceva.

Mă bucur dacă va fi aşa, sigur va fi un meci foarte bun. Eu sunt gata, vreau doar să intru pe teren să mă bucur că sunt aici, în sferturi, la Cluj. Indiferent cu cine joc vreau să dau tot ce am mai bun. M-a impresionat meciul Simonei de azi. Clar de la ea ai ce să înveţi, de aia m-am şi dus să văd nivelul ei.”, a precizat Cristian.