Cum a reacționat Ianis Hagi după demiterea antrenorului de la Rangers

Gabriel-Alexandru Ioniță 21.11.2022, 19:29
Cum a reacționat Ianis Hagi după demiterea antrenorului de la Rangers

Ianis Hagi i-a transmis un mesaj de despărțire lui Giovanni van Bronckhorst, după ce antrenorul olandez a fost demis de Rangers din cauza rezultatelor sub așteptări din acest sezon. Deși nu a evoluat foarte mult sub comanda sa din cauza accidentării grave suferite la începutul acestui an, se pare că mijlocașul ofensiv român a avut o relație bună cu fostul fundaș stânga.

Ianis Hagi, după demiterea lui Giovanni van Bronckhorst de la Rangers: „A fost o plăcere”

Ianis Hagi i-a transmis lui van Bronckhorst că a fost o plăcere să lucreze alături de el, chiar și pentru o scurtă perioadă, pe Ibrox Park. De asemenea, jucătorul în vârstă de 24 de ani i-a spus fostului fotbalist de la Feyenoord, Arsenal sau Barcelona că îi dorește mult succes pe mai departe.

„Toate cele bune, șef! A fost o plăcere”, a fost mesajul postat de Ianis Hagi pe rețelele de socializare.

Mesajul postat de Ianis Hagi după demiterea lui Giovanni van Bronckhorst de la Rangers
Mesajul postat de Ianis Hagi după demiterea lui Giovanni van Bronckhorst de la Rangers

Anunțul făcut de clubul de pe Ibrox Park în cursul zilei de luni

„Rangers poate confirma astăzi că a încheiat raporturile contractuale cu Giovanni van Bronckhorst. Conducerea clubului vrea să transmită public mulțumiri sincere lui Gio pentru toate eforturile depuse de când a preluat echipa”, au informat cei de la Rangers prin intermediul unui comunicat de presă.

Giovanni van Bronckhorst a fost demis la scurt timp după ce a împlinit un an în funcția de antrenor al lui Rangers. Fostul internațional olandez fusese anunțat oficial pe data de 18 noiembrie 2021. La scurt timp după plecarea lui Steven Gerrard la Aston Villa.

Ianis Hagi este din ce în ce mai aproape de revenirea pe teren

Cu el pe bancă, Rangers nu a mai câștigat titlul de campioană în Scoția, pe care l-a cedat în fața marii rivale, Celtic. În schimb, gruparea de pe Ibrox Park a ajuns până în finala Europa League, pe care a pierdut-o însă în fața lui Eintracht Frankfurt, în urma loviturilor de departajare.

Rămâne acum de văzut pe cine vor numi „protestanții” în locul van Bronckhorst. De asemenea, va fi interesant de urmărit modul în care va privi viitorul antrenor al lui Rangers revenirea pe teren a lui Ianis Hagi, care se preconizează a se petrece undeva la începutul anului viitor.

Internaționalul român a oferit recent un interviu pentru Rangers TV, în care a dat noi detalii despre situația sa medicală. Pentru Ianis va conta foarte mult poziția din teren pe care ar urma să fie folosit de viitorul antrenor al echipei din Glasgow. El poate juca atât ca mijlocaș ofensiv, cât și ca „extremă”. Atât în 4-3-3, cât și în 4-2-3-1.