Cum a reacționat soția lui Florentin Petre când fostul căpitan al lui Dinamo și-a dus amanta acasă: „Asta înseamnă să fii mafiot! Covorul roșu”

Alex Cazacu 03.06.2023, 13:15

În 2013, după mai bine de patru ani de relație, Florentin Petre și Margarita Peychinska s-au căsătorit. Acum, Margarita îl acuză pe fostul căpitan a lui Dinamo că și-a adus amanta în care ea încă locuiește. Conform informațiilor apărute în mediul online, aceasta nu este prima oară când soția lui Florentin Petre spune că acesta a „călcat strâmb”.

Soția lui Florentin Petre: „Credeam că nu mai pot fi surprinsă”

Florentin și Margarita și-au unit destinele în 2013, după aproape cinci ani de relație. Cei doi au împreună un băiat pe nume Andrei (8 ani). Soția a lui Florentin Petre, susține că „nesimțirea” fostului căpitan de la Dinamo a ajuns la cele mai înalte cote.

Se pare că fostul fotbalist și-ar fi adus acasă amanta. De menționat este faptul că, actuala soție a lui Petre încă locuiește în casa respectivă. Ei bine, după cele întâmplate, Margarita Peychinska a răbufnit pe rețelele sociale.

„Și când deja credeam ca nu pot fi surprinsă cu nimic, nesimțirea omului căruia i-am fost alături 16 ani ajunge la cotă maximă. Să aduci pe amantă în curtea unde stă actuala (încă) soția, ca să-i faci cunoștință cu mama ta, asta înseamnă să fii mafiot!

Regret doar că nu m-a anunțat anticipat, ca să întind covorul roșu, să întâmpinam și noi cum se cuvine un om atât de important din viața politică a Brăilei”, a scris pe Facebook soția lui Florentin Petre.

Cum a reacționat soția lui Florentin Petre când fostul fotbalist de la Dinamo și-a dus amanta acasă
Cum a reacționat soția lui Florentin Petre când fostul fotbalist de la Dinamo și-a dus amanta acasă

Florentin Petre nu ar fi la prima abatere de acest gen

Aceasta nu ar fi prima oară când Peychinska se plânge de infidelitatea soțului ei. În urmă cu ceva timp, fosta Miss Bulgaria îl acuza pe Florentin Petre că ar fi înșelat-o cu sora unui coleg al lui Patrick Petre. Conform spuselor femeii, fostul fotbalist o înșela chiar în momentul în care îl aducea pe lume pe fiul lor, Andrei.

„În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam!

Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick (fiul cel mare al lui Florentin Petre). Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat”, a declarat Margarita Peychinska, potrivit celor de la cancan.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe