Cum a reacționat Torje după rezultatul umilitor cu Alexandria. „Sper să câștigăm vineri”

Ștefănescu Dragoș 18.10.2022, 18:12
Cum a reacționat Torje după rezultatul umilitor cu Alexandria. „Sper să câștigăm vineri”

Farul și CSM Alexandria s-au înfruntat marți după-amiază în cadrul Grupei 3 din Cupa României. În mod surprinzător, echipa din Liga a 3-a a reușit să termine la egalitate cu liderul din Superliga, scor 2-2. La finalul partidei, Gabi Torje nu a părut prea afectat de rezultatul rușinos obținut de echipa sa. În plus, el era deja cu gândul la meciul de vineri cu Rapid.

Gabi Torje este deja cu gândul la meciul cu Rapid. ”Sper să câștigăm vineri”

La finalul partidei de la Turnu Măgurele, Gabi Torje nu a părut foarte afectat de rezultatul surprinzător obținut de Farul în fața unei echipe de Liga a 3-a. Torje a vorbit și despre meciul de vineri cu Rapid, pe care speră ca echipa sa să-l câștige pentru a se desprinde și mai mult în fruntea clasamentului.

Un meci greu, o echipă incomodă care a încercat să scoată maximum azi. Am marcat două goluri, din păcate nu am marcat mai mult. Sperăm să câștigăm celelalte două meciuri din Cupă. Încerc să mă pregătesc cât mai bine și să fiu la capacitate maximă atunci când sunt solicitat. Mai bine că s-a întâmplat acum și avem ce repara. Urmează meciul de vineri, foarte greu, în care ne putem consolida poziția de lideri. Mergem motivați în Giulești, știm ce atmosferă va fi acolo.

Așa au mai multe șanse echipele mici să joace contra echipelor din prima ligă. Pentru o echipă care își propune mereu să câștige este neplăcut egalul de azi. Sper să câștigăm vineri și să marcheze cine este în formă”, a declarat Gabi Torje.

CSM Alexandria – Farul, prima surpriză din grupele Cupei României

Marți după-amiază, Farul și CSM Alexandria s-au înfruntat în cadrul Grupei 3 din Cupa României. Înaintea partidei nimeni nu dădea nicio șansă echipei din Liga a 3-a.

În mod surprinzător, CSM Alexandria a dat o replică extrem de bună constănțenilor. Partida a început însă cu o deschidere rapidă de scor din partea celor de la Farul. Gabi Torje a marcat încă din minutul 8. Mihai Stancu a marcat în minutul 34 și a adus egalarea pentru echipa sa. În repriza secundă, Gabi Torje a ieșit din nou la rampă și a marcat în minutul 58. CSM Alexandria nu s-a predat însă și a egalat în minutul 86 prin golul lui Cioablă. Partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Rezultatul este foarte surprinzător având în vedere diferențele majore dintre cele două echipe.

Urmăriți Playsport.ro și pe