Cum a reușit Maradona să rămână lefter: case, mașini, vacanțe și bijuterii pentru toată lumea! Suma fabuloasă cheltuită pe cadouri!

Radu Bordei 14.04.2021, 12:15
Cum a reușit Maradona să rămână lefter: case, mașini, vacanțe și bijuterii pentru toată lumea! Suma fabuloasă cheltuită pe cadouri!

Cum a reușit Maradona să rămână lefter: case, mașini, vacanțe și bijuterii pentru toată lumea! Toată lumea a fost surprinsă să afle, după moartea lui Diego, că argentinianul avea o avere mult mai mică decât se aștepta cineva. În ciuda faptului că argentinianul era unul din cei mai populari și iubiți fotbaliști din istorie.

Diego se lăudase că strânsese o avere de aproape 100 de milioane de euro, dar stilul său de viață au făcut ca această sumă să se evapore aproape total în anii de dinaintea dispariției fostului campion mondial. Iar presa a început să prezinte ce s-a întâmplat cu banii argentinianului.

Cum a reușit Maradona să rămână lefter: case, mașini, vacanțe și bijuterii pentru toată lumea! Suma fabuloasă cheltuită pe cadouri!

Gazzetta Dello Sport informează că doar în perioada 2014-2020, Maradona a cheltuit 5 milioane de dolari doar pe cadouri și gesturi pentru cei apropiați și din familie. Aceste informații au fost prezentate de fostul avocat al fotbalistului, Matias Morla. Diego nu s-a uitat niciodată la bani, atunci când venea vorba de persoanele pe care le iubea. De la case și mașini, la vacanțe de lux sau tot felul de facturi, toate au fost suportate de Diego.

Dalma și Giannina l-au dezamăgit pe Diego

Nu doar cei cinci copii și fosta soție au beneficiat de gesturile fostului amre fotbalist, dar și cele două foste partenere de viață. Plus frații și surorile lui Maradona au fost și ei răsfățați de ”El Diez”.

Toată lumea a profitat de generozitatea lui Diego

Mama unei foste partenere a lui Diego a primit 155.000 de dolari, pentru a-și lua un apartament. O altă fostă iubită a primit o mașină de 25.000 de dolari. Dalma și Giannina, fiicele lui Diego au beneficiat de zboruri private, în valoare de 38.000 de dolari.

Fosta sa soție a beneficiat de un împrumut de 900.000 de dolari. Iar lista poate continua, mai ales că gazetarii italieni au acoperit doar o perioadă de 6 ani. Dar se pare că toate aceste gesturi l-au costat pe Diego câteva zeci de milioane de dolari.

Diego s-ar fi simțit trădat de două dintre fiicele sale

Fostul avocat a mai declarat că Diego era supărat pe Dalma și Giannina, pentru atitudinea lor. Acestea nu doreau să accepte celelalte persoane din viața lui Diego și se foloseau de relația cu el, doar pentru a cere bani.

Am stat 7 Crăciunuri la rând cu el, nu l-a sunat nimeni. Mereu se uita la telefon, dar degeaba. Era supărat cu Dalma și Giannina, pentru că l-au trădat. Înainte să moară, mi-a transmis că ele sunt hoațele. În 2014 le-am tăiat cardurile de credit și m-au urât de atunci, a declarat Morla.

Dalma și Giannina vor trebui să împartă restul averii lui Diego cu ceilalți copii ai fostului fotbalist.

Urmăriți Playsport.ro și pe