Cum a umilit-o Pique pe Shakira. Scandalul dintre cei doi capătă noi proporții | Foto

Radu Bordei 10.01.2023, 10:45

Gewrard Pique și Shakira s-au despărțit, după un mariaj de 12 ani. Deși în momentul în care au anunțat că drumurile lor se despart, fanii au fost șocați, se pare că problemele în cuplu erau mai vechi. Iar fotbalistul ar fi fost implicat într-o relație extraconjugală de ceva timp.

Se pare că Pique o înșela pe Shakira de mai mult timp. Cum s-a dat de gol fostul fotbalist al Barcelonei

Cuplul a divorțat anul trecut, iar imediat s-a aflat că fostul fundaș al Barcelonei are o nouă iubită, pe Clara Chia Marti. Inițial s-a crezut că Pique de abia o cunoscuse pe tânără dar lucrurile par să fie mai complicate decât păreau la prima impresie. Fotbalistul ar fi fost deja implicat într-o legătură cu Clara deși mai era însurat cu cântăreața columbiană. Publicația Page Six are dovada că Pique o cunoștea pe blondă încă din 2021.

În timpul unui interviu acordat de fotbalist, în 2021, se observă cum Clara se plimbă pe fundal, într-o ținută lejeră. Pique era acasă în acel moment, în timp ce Shakira era plecată cu copii. Imaginile au ajuns și sub ochii artistei, care a rămas fără cuvinte. Starului pop nu i-a venit să creadă când a aflat că era înșelată de mai mult timp și că relația lui Pique cu o altă femeie nu a început după destrămarea căsniciei.

Shaqira și Pique au decis să se despartă în 2022, în iunie.

„Gerard Pique și Clara Chia: criză în cuplu”. Se desparte de studenta care i-a luat locul Shakirei

Relația dintre Gerard Pique și Clara Chia este pe punctul de a se termina după doar șase luni de zile, deoarece presa iberică a aflat că situația între fostul fotbalist al Barcelonei și studenta care i-a luat locul Shakirei este una tensionată.

„Pique și Clara Chia: criză în cuplu”, titrează AS un articol publicat în cursul zilei de joi, 8 decembrie.

În continuare, ibericii plusează și susțin că relația dintre Pique și Clara s-ar fi încheiat deja. Un material redactat de Telecino a dezvăluit și mai multe motive care ar fi dus la o ruptură atât de rapidă între cei doi îndrăgostiți. Se pare că, potrivit sursei citate, lui „Gerard Pique i-a fost dor de fosta parteneră, Shakira, care se va muta în curând în Miami cu cei doi copii pe care îi au împreună”.

Mai exact, Gerard Pique nu acceptă posibilitatea de a trăi departe de băieții săi, Sasha și Milan, iar în acest context caută deja soluții pentru a părăsi Spania. El ar urma să se mute în Statele Unite ale Americii și deja a început să caute proprietăți pentru o viitoare achiziție.

Un alt motiv care dus la ruptura dintre Pique și Clara este reprezentat de faptul că tânăra nu mai face față presiunii mediatice la care este supusă. Ea a fost în centrul a mii de articole din presa internațională, unele adevărate, altele mai puțin adevărate, iar ce a supărat-o cel mai tare este faptul că Gerard Pique nu a sărit în apărarea ei, așa cum proceda în cazul Shakirei.

De asemenea, paparazzi care o urmăresc zi de zi au început să o streseze tot mai tare pe Clara Chia, care a clacat.

Urmăriți Playsport.ro și pe