Cum arată bebelușul care a primit numele Griezmann Mbappe de la părinții săi. S-a născut chiar în 2022

Gabriel-Alexandru Ioniță / 04.01.2022, 08:31

Griezmann Mbappe s-a născut în prima zi a anului. Și nu în Franța, așa cum am fi tentați să credem. Ci tocmai în Chile, la Spitalul din Copiapo. De remarcat este faptul că în 2018 unui cuplu de francezi nu li s-a permis să își numească băiețelul nou-născut în același fel.

Griezmann Mbappe s-a născut în Chile în prima zi din 2022

Nu se cunosc detaliile referitoare la ce i-a îndemnat pe părinții acestui băiețel să aleagă numele. Însă putem presupune că sunt fani ai celor doi fotbaliști ai naționalei Franței. Anunțul despre nașterea lui Griezmann Mbappe a fost comunicat prin intermediul Twitter de autoritățile sanitare din Copiapo.

Îl salutăm cu multă afecţiune pe Griezmann Mbappe, primul bebeluş născut la Spitalul Copiapo în 2022. Îi îmbrăţişăm pe el şi pe mama sa Teodora pentru venirea pe lume a fiului său care s-a născut sâmbătă, 1 ianuarie, la ora 21:09, a avut greutatea de 3064 grame şi a măsurat 50 de centimetri”, a fost mesajul transmis Servicio Salud Atacama.

Cele două vedete s-ar putea duela sezonul viitor în La Liga

Părinții copilului i-ar putea vedea pe Antoine Griezmann și pe Kylian Mbappe duelându-se în sezonul viitor de La Liga, chiar în derby-ul Madridului. Real insistă în continuare pentru a-l convinge pe starul lui PSG să meargă pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon. Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract și poate negocia cu orice echipă în acest moment.

Deși a anunțat recent că ar dori să rămână până la urmă la PSG, el ar putea fi făcut să se răzgândească de oferta pregătită de cei de la Real Madrid. Potrivit celor de la fichajes.net, madrilenii îi pregătesc francezului o „primă de instalare” cuprinsă între 80 și 90 de milioane de euro pentru a semna cu clubul din capitala Spaniei din postura de jucător liber de contract.

Sursa citată anunță și că această sumă ar reprezenta un record absolut în fotbalul mondial din acest punct de vedere. Astfel, sunt șanse mari ca Mbappe să accepte oferta și să semneze un precontract cu Real Madrid. În cazul în care cei de la PSG nu se vor mișca repede cu o contra ofertă.

Totuși, acest lucru nu se va putea întâmpla până în martie. Cele două echipe se vor întâlni în optimile de finală ale UEFA Champions League și au căzut la un acord ca Real Madrid să nu negocieze cu Mbappe până după această dublă înfruntare.

Ronaldinho a dezbătut zvonurile momentului. Ce viitor îi prevede lui Kylian Mbappe