Cum arată modestia la Ronaldo. Nu a mai aruncat banii pe geam pentru noul bolid. A dat pe el „doar” 200.000 euro :)

Moldoveanu Camelia / 14.09.2021, 12:23

Cristiano Ronaldo și-a achiziționat o mașină specială pentru a se prezenta la antrenamentele celor de la Manchester United. De această dată a fost mai chibzuit și a scos din buzunar doar 200.000 de euro. Mirel Rădoi se poate lăuda cu un model asemănător.

200.000 de euro a dat Ronaldo pe mașina care o să-l ducă la antrenament

Finalul perioadei de mercado din acest sezon a venit cu o veste uriașă, Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United după 12 ani. Revenirea la echipe care i-a pus baza carierei impresionante de astăzi a fost una de vis, încununată cu două goluri contra Newcastle United.

Pentru a se putea deplasa liniștit de acasă la antrenamente și invers, Ronaldo și-a achiziționat încă o mașină. Cu toate că are o colecție impresionantă, fotbalistul a considerat că este nevoie de o mașină modestă cu volan pe partea dreaptă. Cu toate că nu este deloc chibzuit atunci când vine vorba de dorințele sale, Ronaldo a decis de această dată să scoată doar 200.000 de euro. Așa arată modestia pentru starul portughez.

Potrivit Tuttosport, CR7 conduce acum în Marea Britanie un SUV Urus. Ciudat este că a optat pentru o culoare banală, un gri care nu iese deloc în evidență. Mașina are un motor de V8 twin turbo de 4 litri și 650 de cai putere. SUV-ul atinge până la 300 de km pe oră. Cu aceeași mașină se duce la antrenamente și selecționerul echipei naționale a României.

Mirel Rădoi conduce aceeași mașină

Este cunoscut faptul că antrenorul are o pasiune pentru mașini și ceasuri de lux, lucru despre care a vorbit chiar și Gigi Becali. Finanțatorul FCSB nu i-a fost doar patron, ci îi este și naș de cununie, astfel având o relație foarte apropiată. Latifundiarul din Pipera crede că ar trebuie să o lase mai moale cu cheltuielile, însă n-ar fi o problemă dacă „ar mai lucra vreo 20 de ani prin Emirate, fără să mai dea 12 milioane de euro pe maşini şi pe încă şapte pe ceasuri”.

Mirel Rădoi conduce un Lamborghini Urus de peste 400.000 de euro. Mașina are motor twin-turbo de 4.0 litri și 641 cai putere. În doar 3,6 secunde atinge 100 km/h și ajunge la o viteză maximă de 305 km/h. Pe lângă această bijuterie, selecționerul echipei naționale mai are în garaj un Mercedes AMG GT 64 S 4 – Door Coupe, care valorează peste 200.000 de euro, dar și un Rolls-Royce Cyllinar Bullionaire, în valoare de 800.000 de euro.

În cei doi ani și jumătate petrecuți la Al Hilal, Mirel Rădoi a câștigat 5 milioane de euro ( 2 milioane pe sezon). La Al Ain a încasat în 3 ani 9 milioane de euro și de la Ahli 2,5 milioane de euro. În 2015 semna cu al Arabi, acolo unde a primit 800.000 de euro pe sezon. Se estima faptul că până în 2016 Mirel Rădoi ar fi strâns 16 milioane de euro din Emirate, Qatar și Arabia Saudită. Această sumă explică și remarca făcută de nașul Gigi Becali.