Cum arată noile echipamente ale lui Dinamo! Roșu, alb, negru, culorile alese de „câini” pentru sezonul 2022-2023 – FOTO EXCLUSIV

Cătălin Mureșanu / 04.08.2022, 12:11
  • Dinamo debutează, joi, în Liga 2. „Câinii” au prezentat noul sponsor și vor îmbrăca haine noi în prima lor experiență la „matineu” din istorie. PlaySport.ro vă prezintă tricourile de joc alese împreună cu deja tradiționalul sponsor tehnic, firma Macron.

Dinamo debutează, joi, de la ora 17.00, în primul sezon din istorie în eșalonul secund. Echipa condusă de Ovidiu Burcă va disputa, în deplasare, partida cu Progresul Spartac, meci care se va disputa la Clinceni.

Cum arată noul echipament al lui Dinamo

Cu o zi înainte de primul joc oficial al stagiunii, Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a prezentat, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al Dinamo 1948, noul sponsor principal al „câinilor”. Este vorba de compania de gambling 888. Din informațiile PlaySport.ro, înțelegerea fiind de 250.000 euro pe sezon, plus anumite bonusuri stipulate prin performanță sau expunere.

În postarea despre noul sponsor, Vlad Iacob a lăsat să se vadă și un alt element de noutate pentru dinamoviști. Este vorba de noile tricouri de joc. Astfel, formația alb-roșie continuă colaborarea cu Macron, firma italiană care i-a îmbrăcat pe „câini” în ultimele sezoane.
Roșu, alb și negru, așa arată tricourile de joc pe care Dinamo le va purta în prima experiență în liga secundă din istorie

PlaySport.ro vă prezintă modelul tricourilor pe care le vor îmbrăca elevii lui Ovidiu Burcă, o linie formată din culorile tradiționale, roșu, alb, plus noutatea pentru al treilea rând de echipamente. Dacă până acum s-a mers pe verde, din noul sezon, pentru al treilea echipament, dinamoviștii au revenit la negru.

„Câinii” trag să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”

Dinamoviștii speră să rezolve cât mai repede și problema stadionului. Astfel, tot miercuri, Vlad Iacob a anunțat că au fost scoase la vânzare abonamentele și, conform administratorului special, Dinamo speră să-și poată disputa partidele de pe teren propriu pe arena „Arcul de Triumf”. „Obiectivul nostru, al tuturor dinamoviștilor, este să jucăm în fața propriilor suporteri pe „Arcul de Triumf”, cel mai frumos stadion din sectorul 1 al Capitalei.

O arenă nouă va readuce, cu siguranță, suflarea dinamovistă alături de echipă. Am făcut toate demersurile necesare și pot spune că avem o promisiune informală că vom putea evolua în cel mai scurt timp pe „Arcul de Triumf”. Stadionul Dinamo rămâne doar varianta de backup până la soluționarea situației arenei „Arcul de Triumf”, a declarat administratorul special Dinamo 1948, Vlad Iacob.