Cum arată noul stadion din Giulești. Imagini superbe

Bordei Radu / 17.09.2021, 12:32
Cum arată noul stadion din Giulești. Imagini superbe

Se apropie momentul așteptat de toți fanii giuleștenilor. Rapid speră ca, la începutul anului viitor, să poată juca pe noua arenă din Giulești. Astfel, echipa de lângă Podul Grant, nu va trebui să își caute o nouă casă, pentru următoarele meciuri. Giuleștenii au jucat pe Arena Națională, dar în perioada următoare vor trebui să își găsească alt stadion, așa că probabil vor juca la Mioveni.

Rapidiștii trebuie să aibă puțină răbdare. Arena va fi predată de CNI în aproximativ 30 de zile. Stadionul este aproape finalizat, dar apoi va începe procedura de avizare. Cum formalitățile, în România, durează foarte mult, giuleștenii nu vor putea juca pe noul stadion în acest an.

Imagini spectaculoase cu noua arenă din Giulești. Cum arată bijuteria pe care vor juca băieții lui Mihai Iosif

Ultimele imagini video, filmate cu o dronă, arată o arenă cochetă, gata să primească focoasa galerie giuleșteană. Oficialii clubului promit că atmosfera va fi una senzațională, chiar dacă noul stadion are o capacitate mai mică. Stadionul va avea o capacitate de 14.050 locuri, cu aproape 4000 de locuri mai puține față de vechiul stadion.

Cu toate acestea, noua arenă, clasificată UEFA 4, va avea alte facilități, întâlnite la un stadion modern. Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru baschet, volei, box, haltere dar și alte discipline, un restaurant, sală de popice sau locuri de cazare pentru sportivi. Stadionul a costat 39 de milioane de euro, iar suporterii de abia așteaptă să cânte pe noul Giulești.

Când vor putea veni suporterii pe noul Giulești. Mesajul lui Daniel Niculae

Rapid trăiește un moment foarte bun. Echipa este pe locul doi în Liga 1, iar în viitorul apropiat se va muta într-o casă nouă. Președintele Daniel Niculae a oferit ultimele detalii legate de situația noului stadion.

Cel mai devreme, inaugurarea va fi în luna februarie iar recepția probabil va fi făcută peste o lună. Problema este cu avizele, așa sunt formalitățile. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Biroul va fi undeva cu vedere spre stradă și Teatrul Giulești, iar birourile clubului sportiv vor fi în cealaltă parte. Va fi o zonă amenajată cu un restaurant, precum la marile echipe, a declarat Daniel Niculae.

Președintele clubului de abia așteaptă să vadă galeria Rapidului în noua casă. Este convins că va fi o atmosferă fantastică, din cauza acusticii senzaționale. Din păcate, marile derbiuri se vor juca tot pe Arena Națională.

Și eu mi-aș fi dorit să avem undeva la 19.230 de locuri, dar până la urmă este ok și așa. Sperăm să îl umplem meci de meci, iar derby-urile să le jucăm pe Arena Națională. Capacitatea Giuleștiului este una mică, mai ales pentru meciurile importante, a explicat Niculae, la digisport.