Cum arată soția lui Devis Mangia, antrenorul acuzat că ar fi hărțuit sexual un fost jucător de la Universitatea Craiova

Bordei Radu 03.10.2022, 17:44

Antrenorul Devis Mangia, acuzat că ar fi abuzat sexual un fotbalist de la craiova, dar și de la naționala Maltei, este căsătorit. Italianul a făcut nunta chiar după plecarea de la CSU Craiova. Mangia a negat toate acuzațiile.

Devis Mangia este căsătorit cu o brunetă superbă. S-a căsătorit după plecarea din Bănie

Antrenorul a făcut nunta imediat după despărțirea de CSU Craiova. Atunci, Mangia a mers în Italia unde s-a cununat cu partenera lui, Delia. Tehnicianul italian a și pus poze de la eveniment, iar cuplul pare foarte fericit. Pentru Mangia, din punct de vedere profesional, avea să urmeze experiența Malta, care s-a oprit într-un mod nedorit.

Italianul  susține că va merge in instanță împotriva tuturor celor ce contribuie la „lezarea” numelui lui. El a redactat un mesaj, alături de avocatul său, Fabio Pinelli, pe care l-a trimis presei din Italia.

În legătură cu știrile apărute în presa națională, e datoria mea să clarific că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, un comportament care să lezeze deminitatea personală sau sexuală a oricui, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației. Este o știre nefondată și falsă care dăunează grav demnității mele personale și reputației mele profesionale. Spre deosebire de ce a transmis mass-media, Federația nici măcar nu a contestat comportamentul meu.

Îmi rezerv dreptul de a depune plângere împotriva oricărei alte conduite defăimătoare. În orice caz, o comunicare ulterioară va fi convenită cu Federația Malteză, respectând corectitudinea relației profesionale existente”, se arată în comunicatul oficial transmis presei italiene de către Devis Mangia.

Cum a reacționat Universitatea Craiova, după izbucnirea scandalului

Clubul din Bănie este în mijlocul unui scandal pe care nu și-l dorește. Mama unui fost jucător al echipei, Răzvan Popa, a apărut cu acuze dure la GSP despre comportamtentul deviant al antrenorului. Acest fapt pare să confirme și problemele pe care Mangia le-ar avea în Malta. Clubul și patronul Rotaru ar fi încercat mușamalizarea scandalului.

La vremea respectivă, a existat o sesizare făcută de către familia unui jucător şi, aşa cum era firesc, clubul nostru a declanşat o anchetă internă, în baza căreia să putem lua o decizie corectă. În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situaţie diferită. Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică. Menţionăm că, la vremea respectivă, membrii familiei ne-au expus o versiune mult mai puţin detaliată a celor ce s-au întâmplat, multe dintre amănuntele dezvăluite astăzi lipsind din narativul domniilor lor sau fiind contrare celor afirmate atunci.

În ciuda acestor aspecte, pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare. Apreciem că, tot din dorinţa de a-şi proteja copilul, aşa cum am făcut şi noi, membrii familiei au păstrat tăcerea asupra acestor presupuse acte reprobabile timp de trei ani, a transmis clubul