Cum arată unica fiică pe care o are Ilie Dumitrescu. Mayra Daria abia a absolvit liceul: „Sfârșitul unui capitol”

Alex Cazacu 30.05.2023, 12:41

Ilie Dumitrescu poate spune că este un tată fericit. Fostul fotbalist are trei băieți și o fată. În vârstă de 18 ani, Myra Daria tocmai a absolvit liceul, iar tatăl ei i-a fost alături în ziua cea mare. În cadrul unei postări pe social media, fostul jucător de fotbal a postat o imagine de la festivitate. Ce carieră vrea să urmeze fiica lui Ilie Dumitrescu, puteți afla în continuare.

Fiica lui Ilie Dumitrescu, Mayra Daria, a absolvit liceul

Ilie Dumitrescu se mândrește cu copii săi, iar acum are și mai multe motive. Unica fiică a fostului fotbalist de la Tottenham a absolvit în acest an liceul. Fiind un tată model, Dumitrescu a fost prezent la festivitatea de premiere a fiicei sale, iar ulterior a postat și o imagine pe social media.

Totodată, fostul fotbalist a ținut să-i transmită și un mesaj înduioșător Dariei. „Sfârșitul unui capitol foarte important din viață. Felicitări și mult noroc în ceea ce îți dorești să faci pe viitor, draga mea fiică!”, a scris Ilie Dumitrescu în dreptul fotografiei respective.

Ilie Dumitrescu, despre fiica lui: „Îmi seamănă cel mai mult”

Într-un interviu oferit la finele anului trecut, fostul jucător de la Tottenham spunea că Mayra este o persoană matură și foarte serioasă pentru vârsta ei. În plus, Ilie Dumitrescu susținea că fiica lui are rezultate excepționale la școală și o mentalitate de învingător.

„Mayra are 17 ani, e la Școala Cambridge, muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală. Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie. Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”, spunea Ilie Dumitrescu, potrivit romaniatv.net.

Cum arată fiica lui Ilie Dumitrescu. Mayra Daria abia a absolvit liceul
Cum arată fata lui Ilie Dumitrescu. Mayra Daria abia a absolvit liceul

Potrivit sursei citate, Mayra își dorește să urmeze o carieră în actorie. Se pare că atât fiica fostului fotbalist, cât și Toto, fiul acestuia, își doresc să meargă pe acest drum. Chiar au și jucat împreună în unele producții.

După cum bine știm, Ilie Dumitrescu a făcut istorie în fotbalul autohton. După performanțele extraordinare obținute în fotbal, el a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători ai țării noastre. Cu toate acestea, viața lui a fost una destul de tumultoasă. Dumitrescu a fost căsătorit de mai multe ori și are câte un copil de pe urma fiecărei căsnicii.

Urmăriți Playsport.ro și pe