Cum au fost motivați jucătorii lui Dinamo înainte de partida cu Farul

Giosanu Catinca 19.08.2021, 14:01
Cum au fost motivați jucătorii lui Dinamo înainte de partida cu Farul

Jucătorii lui Dinamo au avut parte de o surpriză foarte frumoasă înainte de partida cu Farul Constanța. Nici prin gând nu le trecea jucătorilor că se va întâmpla acest lucru. Ei s-au concentrat mult pe ceea ce le-a transmis tehnicianul lor. Totul, ca să obțină un rezultat favorabil vineri seara. Și pentru ca să fie și mai stimulați să câștige partida cu fotbaliștii de la malul mării, au primit o vizită neașteptată.

Dinamo, vizită surprinză din partea unui fost jucător

Ionel Dănciulescu i-a vizitat astăzi pe elevii lui Dario Bonetti la antrenamentul oficial de pe stadionul Dinamo. Fostul atacant al echipei din șoseaua ”Ștefan cel Mare” i-a salutat, în special, pe cei mai vechi jucători din cadrul echipei. Paul Anton, revenit în lot după o accidentare, a fost primul care a răspuns la gestul lui Dănciulescu.

Lui Dănciulescu i-a făcut mare plăcere să îl revadă pe cu Dario Bonetti, fostul său antrenor. De asemenea, el a glumit cu Paul Anton și Steliano Filip, doi dintre cei mai vechi jucători ai lui Dinamo.

Suntem Dinamo, ne-am dori să luăm toate cele trei puncte din deplasarea cu Farul.”, a declarat Steliano Filip.

”Nu mai vrea să continue, dar are contract”

Despre Paul Anton s-a vehiculat în spațiul public că nu va mai îmbrăca tricoul ”câinilor”. Iuliu Mureșan a negat această afirmație. El a anunțat că jucătorul s-a antrenat alături de restul echipei după o perioadă lungă de timp și în scurt timp este așteptat să revină pe teren după accidentarea pe care a suferit-o la unul dintre antrenamente.

Anterior, Mureșan a lăsat de înțeles că Paul Anton se ține de glume proaste și că, de fapt, nu ar fi suferit nicio accidentare.

Anton nu mai vrea să continue, dar are contract, nu merge cu ‘nu mai vrea’. Nu vii când vrei, pleci când vrei și faci ce vrei. E jucătorul lui Dinamo! Ieri nu s-a antrenat, a zis că îl doare în zona în care a fost accidentat. Nu știu ce să zic, probabil că așa e. Dar Dinamo are nevoie de Paul Anton.

Eu sper să intre pentru că ne-ar ajuta experiența lui, modul în care stă în teren. Am discutat, dar nu o renegociere a salariului, ci altă soluție. Ar fi o soluție să îl vindem pe Anton, dar nu avem nicio ofertă.

E disponibil pentru orice sumă, dar nu ne-a căutat nimeni. Nu vreau să intru în discuția asta acum, dar o să analizăm orice ofertă vine.”, a spus Iuliu Mureșan, la Pro X.

Mijlocașul de 30 de ani este în conflict cu clubul din Capitală. Deranjat de faptul că are patru salarii neplătite la Dinamo, Paul Anton și-a depus memoriu. Rezultatul nu a fost cel așteptat, iar Camera pentru Soluționarea Litigiilor i-a respins cererea. În acest context, el va rămâne în continuare sub contract cu Dinamo.