Cum i-a sfidat Anamaria Prodan pe toți. S-a întâlnit cu doi bărbați în același timp. Galerie foto

Gabriel-Alexandru Ioniță / 07.09.2021, 19:50

Anamaria Prodan nu pare să fie deloc afectată de toate discuțiile care există în ultima perioadă în spațiul public referitoare la divorțul său de Laurențiu Reghecampf. Agentul FIFA se relaxează în București în timp ce soțul său se află în cantonament alături de lotul Universității Craiova.

Anamaria Prodan a fost surprinsă în compania a doi bărbați apropiați de ea și de Laurențiu Reghecampf

Potrivit evz.ro, Anamaria Prodan a fost surprinsă zilele trecute alături de doi bărbați apropiați ei și lui Laurențiu Reghecampf. Este vorba, conform sursei citate, de doi dintre numeroșii fini ai cuplului Prodan-Reghecampf.

În spațiul public există mai multe discuții conform cărora cei doi ar avea undeva în jur de 80 de fini, atât de cununie, cât și de botez. Anamaria Prodan este cunoscută drept o persoană care încearcă să țină permanent legătura cu aceștia și să le ofere ajutorul atunci când i se solicită acest lucru.

Acum, ea a fost văzută dialogând timp de mai multe minute cu cei doi bărbați, alături de care a luat prânzul, potrivit sursei citate. În această perioadă, Anamaria Prodan a avut-o alături de ea și pe fiica sa Sarah.

Venită în România pe durata vacanței, aceasta a preferat să stea alături de mama sa în această perioadă destul de agitată din punct de vedere personal, în loc să iasă de exemplu în cluburi sau alte locuri de acest gen.

Soția lui Laurențiu Reghecampf, criticată dur de un coleg de breaslă

Impresarul Florin Manea a avut câteva cuvinte destul de dure la adresa Anamariei Prodan. El a explicat că el este un agent cu principii, la care nu este dispus să renunțe pentru nimic în lume. Spre deosebire de Anamaria Prodan, după cum a lăsat el să se înțeleagă.

Probabil d-aia nu sunt foarte agreat în fotbalul românesc. Fiindcă nu o să îmi vând niciodată sufletul și coloana vertebrală. Tata mi-a cimentat-o bine. (Seamănă discursul cu cel al Anamariei Prodan). Aaa, bine, dar la ea este doar discurs. La mine sunt și fapte. (Adică nu are coloana dreaptă). Mai se îndoaie.

Eu o să îmi mențin aceeași părere și aceeași linie despre persoanele cu care am lucrat. Și nu îmi voi încălca niciodată cuvântul. Indiferent de sume, de circumstanțe, nu o să mă vedeți niciodată umil sau să-mi refac relațiile cu oameni pe care ei îi consider sub mine, care mint sau trădează. Pentru mine este un capitol închis”, a spus Florin Manea pentru ProSport.