Cum o întâmpină Craiova pe FCSB. Reghecampf s-a trezit cu infirmeria plină

Dragos Stefanescu 31.03.2022, 09:05
Cum o întâmpină Craiova pe FCSB. Reghecampf s-a trezit cu infirmeria plină

FCSB- CS Universitatea Craiova este derbv-ul rundei a treia din play-off-ul Ligii 1. Partida se va diputa duminică seară pe Arena Națională, de la ora 19:00. Înaintea acestei înfruntări, Laurențiu Reghecampf se confruntă cu serioase probleme de lot, mulți jucători având gripă sau COVID-19.

FCSB – CS Universitatea Craiova, derby-ul rundei a treia din play-off. Reghecampf are mari probleme de lot înaintea duelului de pe Arena Națională

Duminică seară, de la ora 19:00, pe Arena Națională se va juca derby-ul FCSB – CS Universitatea Craiova. Partida din runda cu numărul trei a play-off-ului Ligii 1 are o miză foarte mare pentru ambele echipe. Formația roș-albastră este angrenată în luptă directă pentru titlu cu liderul CFR Cluj, în timp ce oltenii speră la ocuparea locului doi al Ligii 1.

Meciul de pe Arena Națională vine însă într-un moment foarte neprielnic pentru Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecamf se confruntă cu mari probleme de efectiv, lotul craiovean fiind decimat de cazurile de gripă și COVID-19.

Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, a anunțat că dacă nu ar fi existat pauza competițională, echipa sa nu ar fi putut juca derby-ul cu FCSB din cauza problemelor de sănătate din cadrul lotului. Mai mult, Rotaru a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a avut la antrenamente doar șapte seniori, restul componenților lotului fiind copii.

Dacă am fi jucat meciul cu FCSB weekend-ul trecut nu ne-am fi putut prezenta. Au fost probleme mari de sănătate, pe perfuzii. Au fost cazuri foarte serioase de gripă, COVID, plecați. Avem 4 jucători titulari care vin în noaptea asta, la două aterizează. Ne-am antrenat în 7 seniori și restul copii”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Sorin Cârțu vrea să fie în continuare președintele Universității Craiova. Titlul de campioană este visul suprem în Bănie

Sorin Cârțu s-a decis să candideze pentru un nou mandat de președinte al Universității Craiova. Acesta consideră că în Bănie s-au realizat lucruri foarte bune în ultimii ani și vrea să continue pe aceeași linie. Cârțu este încrezător în șansele echipei lui Reghecampf de a câștiga titlul de campioană în viitorul apropiat.

Vreau să continui tot ce s-a făcut bine în toată perioada asta, 2013-2022, pentru că, din punctul meu de vedere, a fost o treabă foarte bine făcută. Și, sigur, dacă se poate, în perioada de doi ani de zile care va urma, să reuşim să câştigăm campionatul. Este dezideratul cel mai important. Iubitorul de fotbal aşteaptă să luăm acel campionat. Apoi va dori şi mai mult, pentru că asta e caracteristica suporterului craiovean, să vrea din ce în ce mai mult. Voi colabora bine cu Marian Copilu şi Ovidiu Costeşin. Ne cunoaştem bine, fiecare ne vom respecta coordonatele. Ne vom intersecta pentru ca rezultatele să fie pozitive”, a spus Sorin Cârțu pentru site-ul oficial al Universității Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe