Cum poate ajunge Valentin Mihăilă în Liga Campionilor. Italienii au aflat ce îl așteaptă pe românul de la Parma

Robert Zanfir / 18.11.2021, 20:33
Cum poate ajunge Valentin Mihăilă în Liga Campionilor. Italienii au aflat ce îl așteaptă pe românul de la Parma

Valentin Mihăilă (21 de ani) ar putea pleca de la Parma mai repede decât se aștepta. Românul este dorit de Atalanta, iar italienii au aflat planul echipei care joacă în grupele Ligii Campionilor.

Valentin Mihăilă și Dennis Man nu au deloc un sezon reușit la Parma. Mijlocașul cumpărat de italieni de la Craiova, în schimbul sumei de 8,5 milioane de euro, a suferit mai multe accidentări. A fost și motivul pentru care Mirel Rădoi nu l-a mai chemat la națională, pentru meciurile din luna noiembrie.

Cum poate ajunge Valentin Mihăilă în Liga Campionilor. Italienii au aflat ce îl așteaptă pe românul de la Parma

Presa din Italia anunță că Gian Piero Gasperini, antrenorul Atalantei, este în căutarea unui jucător de viteză, iar românul s-ar potrivi caracteristicilor cerute de tehnician.

Director tehnic de la Atalanta l-a trecut pe Valentin Mihăilă pe lista jucătorilor urmăriți. Principala țintă al lui Giovanni Sartori, oficialul clubului, ar fi Jeremie Boga. Totuși, internaționalul României ar fi mai accesibil, din cauza prețului exagerat cerut de cei de la Sassuolo în schimbul ivorianului, potrivit forzaparma.it.

Dacă va ajunge la Atalanta, Valentin Mihăilă va trebui să îl facă uitat pe ucraineanul Ruslan Malinovskyi, care se va despăți de Bergamo în această iarnă.

Atalanta este pe locul 4 în Serie A, cu 22 de puncte după 12 etape. Echipa din Bergamo este una dintre revelațiile ultimelor sezoane din Champions League, iar în actualul sezon este pe locul 3 în Grupa F, cu doar 5 puncte.

Ioan Becali a clarificat situația lui Valentin Mihăilă

Ioan Becali spune că mijlocașul nu are nicio ofertă clară, în ciuda numeroaselor zvonuri. Printre formațiile care s-ar fi interesat în ultima vreme de Valentin Mihăilă s-au regăsit Eintracht Frankfurt, Hertha Berlin sau Watford.

Potrivit unor informații, Kyle Krause ar accepta să se despartă de jucătorul român în schimbul unei sume de 20 de milioane de euro.

„Nu știu, nu au existat discuții referitoare la interesul unor cluburi. Au fost doar niște discuții când a marcat niște goluri sau a jucat bine în sezonul trecut, dar nimic serios”, a spus Becali, pentru Parma Live.

Parma este abia pe locul 14 în Serie B, iar promovarea este departe de echipa românilor. Valentin Mihăilă a reușit 2 goluri și o pasă decisivă în cele 11 meciuri jucate în acest sezon.

8,5 milioane de euro este cota lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.