Cum poate scăpa Universitatea Craiova de un nou sezon mediocru! Mirel Rădoi a făcut calculele: „Atunci vom fi matematic în playoff”

Robert Zanfir 03.11.2022, 18:29
Cum poate scăpa Universitatea Craiova de un nou sezon mediocru! Mirel Rădoi a făcut calculele: „Atunci vom fi matematic în playoff”

Mirel Rădoi (41 de ani) a făcut calculele pentru calificarea în playoff. Antrenorul crede că Universitatea Craiova va fi sigură de un loc între primele șase doar dacă va mai acumula 25 de puncte. Oltenii primesc vizita celor de la Universitatea Cluj, sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 21:00, într-o partidă care va conta pentru runda a 17-a a Superligii.

Universitatea Craiova se recalibrează din mers, după startul tulbure de sezon. Oltenii speră că continue seria bună, de trei victorii consecutive în campionat și patru în toate competițiile. De partea cealaltă, U Cluj este pe val în urma victoriei mari cu FCSB. În aceste context, Mirel Rădoi își calculează „cartușele” pentru asaltul la play-off.

Mirel Rădoi a făcut calculele pentru calificarea în playoff

Universitatea Craiova a urcat pe locul 4 în campionat, cu 27 de puncte strânse după 15 meciuri jucate. Oltenii sunt la 10 pași în urma liderului Farul Constanța, iar Mirel Rădoi crede că echipa sa este în continuare expusă riscului de a rata zona de play-off.

Fostul selecționer spune că va fi liniștit doar cu 25 de puncte adunate în ultimele 15 meciuri din sezonul regular.

„Noi calculăm în momentul de faţă să mai acumulăm încă 25 de puncte. Pentru că împreună cu cele pe care le avem azi (n.r. – 27), atunci vom fi matematic în play-off. Eu spun că vom fi 100% acolo cu încă 25 de puncte”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă, conform agerpres.ro.

Avertismentul lui Mirel Rădoi pentru jucătorii Universității Craiova

Ultimul joc, cu Sepsi, nu l-a mulțumit deloc pe Mirel Rădoi. Fostul selecționer i-a avertizat pe jucători că vor fi într-o continuă evaluare până la finalul anului.

„Prima repriză m-a cam deranjat, am părut o echipă timidă. Eu nu pot să fiu mulțumit cu jocul din a doua repriză și cu ultimele 15 minute. Vreau să le uităm și să reglăm toate problemele. Trebuia să acoperim mult mai bine zonele lăsate libere. Nu înseamnă că dacă avem avantaj trebuie să facem pasul în spate. Avem multe lucruri de reglat. Am întâlnit o echipă foarte bună, care merită să fie mult mai sus. Meritau cel puțin un gol.

Trebuie să ne consolidăm acea poziție. Mai sunt încă 42 de puncte puse în joc, se mai pot întâmpla multe, trebuie să adunăm în continuare puncte. Am scăpat de acest complex Sepsi. Noi avem jocul ăsta de a face pressing și e o risipă de energie mare, și antrenamentele sunt în aceeași abordare.

Trebuie să schimbăm jucătorii de la meci la meci. Este o evaluare continuă a jucătorilor pentru perioada din iarnă”, a spus Mirel Rădoi la finalul meciului de la Sf. Gheorghe.

  • Universitatea Craiova – U Cluj  este programat sâmbătă, 5 noiembrie, de la 21:00. Partida poate fi urmărită și în format Live Text pe Playsport.
Urmăriți Playsport.ro și pe