Cum poți să ajungi un influencer de succes. Metoda Paige Spiranac e de pus în ramă | Galerie FOTO

Dragos Stefanescu 28.09.2022, 08:27

Paige Spiranac a devenit extrem de populară pe rețelele de socializare după ce a renunțat la cariera de jucătoare profesionistă de golf. Recent ea a povestit care a fost momentul cheie al ascensiunii sale fulminante în mediul online.

Cum a ajuns Paige Spiranac să aibă milioane de urmăritori pe rețelele de socializare

După ce și-a încheiat cariera de jucătoare profesionistă de golf, Paige Spiranac s-a apucat de modeling. Americanca a reușit în scurt timp să fie foarte apreciată și urmărită pe rețelele de socializare. Aparițiile sale sexy fac acum deliciul a milioane de fani din întreaga lume.

Recent, Paige a dezvăluit că ascensiunea sa fulminată pe rețelele de socializare se datorează unui bun prieten, pe nume Dan. Mai exact, Paige a făcut publică o scrisoare de dragoste scrisă de acesta chiar pentru ea. Scrisoarea a devenit rapid virală, iar de aici a mai fost doar un pas până la celebritatea totală.

Când am ieșit din colegiu, nu eram sigură ce vreau să fac cu viața mea. Am terminat acest turneu. Îmi verificam telefonul și Dan a scris un articol foarte drăguț despre mine, după o ”mutare” directă, iar asta a fost, în esență, o scrisoare de dragoste pentru mine.

Însă a devenit viral. Acel articol a devenit viral. Eu am devenit virală. Iar în decurs de o săptămână, am ajuns de la 500 de urmăritori la 100.000.

Apoi noi am tot vorbit și am sfârșit exact așa, să avem această prietenie de ani și ani de zile, iar eu nu știu cum de am reușit să continuăm să rămânem totuși prieteni”, a spus Paige Spiranac, potrivit Essentiallysports.

Viața amoroasă a lui Paige Spiranac a fost un adevărat dezastru în trecut

În ciuda faptului că se declară o femeie fericită alături de soțul ei, Steven Tinaco, Paige Spiranac nu a avut mereu noroc în dragoste. Recent, aceasta a răspuns la mai multe întrebări adresate de către fani. Astfel, fosta jucătoare profesionistă de golf a ajuns să mărturisească faptul că în trecut îi era foarte greu să-și facă un iubit. Paige a povestit un episod trist în care a fost invitată în oraș de către un băiat iar acesta nu i-a cumpărat nimic, ba mai mult a prezentat-o ca fiind o prietenă.

Băiatul pe care îl consideram iubitul meu m-a prezentat drept o prietenă, m-a dus la un restaurant și nu mi-a cumpărat nimic. Probabil cea mai urâtă întâlnire din viața mea. În liceu, mi-a fost greu să ies la întâlniri, așa că foloseam golful pentru a mă face remarcată: ”Îți dau mingi gratis, lecții gratuite”.

A fost un băiat care avea iubită, dar ne întâlneam pentru că jocul său de golf se îmbunătățea datorită lecțiilor mele și voia să continuăm. Așa că m-a folosit ca să învețe să joace golf”, a declarat Paige Spiranac, potrivit The Sun.

Urmăriți Playsport.ro și pe