Cum s-a lăsat filmată Anamaria Prodan la doar câteva zile după despărțirea de Flavius Nedelea. Totul a apărut pe net

Catinca Giosanu 28.05.2023, 10:19

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Anamaria Prodan a pus punct relației cu Flavius Nedelea. Ea a dat asigurări că va păstra legătura cu omul de afaceri, care și-a luat o vacanță după separarea de impresară. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf are metodele ei prin care-și ridică moralul.

Anamaria Prodan s-a dat în spectacol după despărțirea de Flavius Nedelea

Fiica regretatei soliste de muzică de petrecere Ionela Prodan a participat recent la o petrecere cu lăutari. Agentul FIFA a făcut show la fericitul eveniment. Ea a distribuit recent un clip video de aproape un minut în care se vede clar că este în centrul atenției. Atmosfera a fost întreținută de o trupă de lăutari.

Impresara s-a lăsat filmată în timp ce dansa și asculta muzică live. Lăutarii cu tobe și tabane au compus pe loc câteva versuri special pentru ea, iar vedeta s-a arătat foarte încântată. La un moment dat, Anamaria Prodan chiar a zâmbit la telefonul care o filma.

Că am ceas elvețian/Anamaria Prodan/Așa cum îmi place mie/Băieții lui Energie”, sunt versurile care au binedispus-o pe fosta iubită a lui Flavius Nedelea.

Cum s-a lăsat filmată celebra impresară

La petrecerea privată la care a participat, Anamaria Prodan a purtat o ținută neagră cu decolteu și a reușit să atragă toate privirile. Ea a ieșit în evidență mai ales prin bijuteriile de sute de mii de euro, însă și coafura excentrică pentru care a optat impresara a atras atenția.

În ce relație a rămas Anamaria Prodan, după despărțire, cu Flavius Nedelea

Apariția femeii care s-a impus într-o lume a bărbaților vine la doar câteva zile de la despărțirea de Flavius Nedelea. Acesta din urmă a petrecut câteva zile departe de România. Milionarul român s-a relaxat pe Coasta de Azur după ce el şi Anamaria Prodan s-au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Omul de afaceri a postat pe InstaStory mai multe fotografii surprinse în staţiunea Menton, una dintre cele mai cunoscute de pe Coasta de Azur.

Cei doi au subliniat că au rămas prieteni după ce povestea lor de dragoste s-a încheiat.

ANAMARIA PRODAN este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o PRIETENĂ PE VIAŢĂ.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea în univers. Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te privesc ca prieten drag forever.”, a transmis Flavius Nedelea, prin intermediul contului său de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe