Cum s-au cunoscut Georgina și Cristiano Ronaldo. Noi dezvăluiri ies la suprafață

Giosanu Catinca / 27.01.2022, 06:34
Cum s-au cunoscut Georgina și Cristiano Ronaldo. Noi dezvăluiri ies la suprafață

Georgina Rodriguez, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, a oferit noi detalii despre viața sa cu starul portughez, împreună cu care are o fată, Alana Martina, care s-a născut în 2017.

Georgina, noi dezvăluiri despre întâlnirea cu Ronaldo

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt într-o relație din 2016, iar viața femeii de 27 de ani s-a schimbat radical de atunci. Dar nu în rău, ci în bine. De la o viață sărăcăcioasă, bruneta a ajuns să ducă o viață de lux.

Fostul model lucra într-un magazin de articole vestimentare când s-a cunoscut cu jucătorul portughez legitimat la Manchester United. Ea s-a hotărât acum să dezvăluie cum a decurs prima întâlnire.

Era o zi de vară. Eu trebuia să plec la ora 17:00, dar o colegă de-ale mele m-a sunat să mai stau jumătate de oră. Când plecam din magazin, un bărbat frumos, de aproape doi metri, venea împreună cu un copil și mai mulți prieteni.

M-a salutat foarte politicos și a râs. M-am emoționat, mă gândeam ‘ce-i în neregulă cu mine?’. Nici nu voiam să mă uit la el, îmi era foarte rușine.”, a spus Georgina Rodriguez, potrivit AS.com.

Cum a ajuns să înlocuiască autobuzul cu un Bugatti

Georgina susține că știe cum e viața de la a nu avea nimic, la a avea totul și că nu își va uita niciodată familia din care provine. Totuși, ea a ajuns să circule cu bolizi de lux, în timp ce unchiul ei are un venit de 777 de euro pe lună.

Venea să mă ia de la muncă. Venea uneori cu o mașină Bugatti. Colegele mele o luau razna. Veneam cu autobuzul și plecam cu Bugatti.”, a recunoscut Georgina Rodriguez.

Reamintim că, zilele trecute, Jesus Hernandez, care locuiește într-un apartament de două camere, din sudul Spaniei, alături de soție și copil, a acuzat-o pe Georgina că a uitat de familie după ce l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo.

”Îi este rușine cu noi”

El este nemulțumit că Georgina nu i-a spus nici acum unde este îngropat fratele lui, care a murit de infarct la vârsta de 70 de ani. Tragicul incident a avut loc în urmă cu 3 ani.

Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi pentru că noi nu trăim în lux, ca ea. Eu nu i-am cerut nimic niciodată, ne-a sunat o dată sau de două ori de când am aflat că se vede cu Cristiano Ronaldo.

Eu mă ocupam de cumpărături pentru Georgina și sora ei, le luam haine, le plăteam facturile la curent și apă, am făcut totul. Georgina locuia cu mine în anii adolescenței, până în ziua în care l-au trimis pe cumnatul meu înapoi în Argentina”, a spus unchiul Georginei, Jesus Hernandez.