Cum se poate umple de bani Laurențiu Reghecampf duminică seara! Oltenii au o primă mare pentru victoria cu FCSB

Dragos Stefanescu 07.05.2022, 16:06
Cum se poate umple de bani Laurențiu Reghecampf duminică seara! Oltenii au o primă mare pentru victoria cu FCSB

Duminică seară, Universitatea Craiova și FCSB se înfruntă în derby-ul etapei a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Partida este extrem de importantă în lupta pentru titlu, ambele formații având șanse la cucerirea trofeului. Pentru a-și motiva și mai mult jucătorii, conducătorii din Bănie au anunțat că dublează primele pentru o victorie cu FCSB.

Universitatea Craiova, prime uriașe pentru o victorie cu FCSB. Mihai Rotaru a dublat sumele oferite jucătorilor săi

Lupta pentru titlu în Liga 1 este acerbă, iar ultimele trei etape se anunță de foc. În runda a 8-a din play-off, Universitatea Craiova primește vizita lui FCSB. Meciul este crucial în duelul pentru titlu, ambele echipe având șanse la cucerirea trofeului.

FCSB se află la doar două puncte în spatele liderului CFR Cluj și este obligată să câștige în Bănie pentru a păstra șanse în acest duel aprig. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află pe locul trei, la șase puncte de primul loc. În cazul unei victorii, oltenii păstrează șanse matematice la câștigarea campionatului.

Conform Gsp.ro, conducerea Universității Craiova a decis să dubleze primele acordate jucătorilor în cazul unei victorii cu FCSB. Titularii de la Craiovei au stipulate în contract prime de 1.000 de euro în cazul unei victorii. Jucătorii care stau pe banca de rezerve încaseză câte 500 de euro pentru fiecare succes al echipei lor. În cazul în care Mihai Rotaru decide dublarea acestor prime, titularii vor lua 2.000 de euro, iar rezervele vor primi câte  1.000 de euro.

Mihai Rotaru a stabilit obiectivul Universității Craiova. Finanțatorul din Bănie nu mai crede în cucerirea titlului

În ciuda faptului că Universitatea Craiova mai are șanse matematice la titlu, Mihai Rotaru susține că și-a luat gîndul de la acest lucru. Finanțatorul din Bănie a fixat ca și obiectiv pentru elevii lui Laurențiu Reghecampf clasarea pe locul doi la finalul sezonului.

La titlu nu avem șanse, însă ne dorim locul 2. Nu putem să renunțăm la locul secund pentru o posibilă finală și un posibil trofeu în Cupa României.  Nu se pune problema să menajăm pe nimeni cu FCSB. Apoi, urmează returul semifinalei cu Sepsi și abia în urma acelui joc vom face strategia pentru ultima săptămână a sezonului”, a declarat Mihai Rotaru

Gică Craioveanu, optimist înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Gică Craioveanu este convins că echipa lui Laurențiu Reghecampf are atuul rezultatelor bune din ultima perioadă. Cu toate acestea, fostul mare jucător din Bănie se teme de experiența celor de la FCSB și CFR Cluj în astfel de partide decisive.

Marele nostru atu e forma de azi, valul acesta pe care ne-am urcat printr-o serie formidabilă de rezultate recente. În fotbal, starea asta pozitivă poate fi esențială, mai ales în momente-cheie!

Apoi, am învins de curând și CFR Cluj, și FCSB. Asta nu se uită în plan mental. Ar mai fi alte două lucruri care sunt de partea noastră, cred eu: relațiile foarte bune dintre jucători, dincolo de cele de joc, faptul că au devenit prieteni, e o atmosferă bună în lot.

Și, poate determinant, descătușarea ofensivă! Ne-am dezlănțuit, marcăm des 2-3 goluri pe meci. Iar golurile îți dau încredere și forță, o știu bine”, a spus Gică Craioveanu pentru Playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe