Cum se refuză FCSB de un dinamovist. Mihai Stoica a răbufnit și a dat detalii din culise. Cum s-a desfășurat dialogul pe WhatsApp

Olteanu Ștefan 04.07.2022, 08:43
Cum se refuză FCSB de un dinamovist. Mihai Stoica a răbufnit și a dat detalii din culise. Cum s-a desfășurat dialogul pe WhatsApp

Negocierile dintre FCSB și fostul dinamovist Dorin Rotariu (26 de ani) s-au blocat înainte de a începe, iar Mihai Stoica a răbufnit după reacția pe care a avut-o atacantul lui Ludogoreț și a dat detalii din culise. Managerul general de la FCSB a fost însărcinat să realizeze transferul, dar s-a lovit de un gest neașteptat.

„În 30 de ani n-am pățit asta!”. Rotariu, la FCSB, capitol încheiat! Mihai Stoica a răbufnit și a dat detalii din culise

FCSB a încercat să îl transfere pe Dorin Rotariu în actuala fereastră de mercato, fost dinamovist care în prezent aparține de Ludogoreț, însă Mihai Stoica a răbufnit după ce a încercat să inițieze negocierile și a dat detalii din culise.

Crescut la juniorii echipei Poli Timișoara, Dorin Rotariu a evoluat o bună parte din startul carierei de seniori la Dinamo. Ascensiunea sa în „Ștefan cel Mare” a fost una remarcabilă, iar în ianuarie 2017 a fost vândut în Belgia, la Club Brugge, în schimbul sumei de 2.200.000 de euro. De atunci, Rotariu nu a mai revenit în țară și a evoluat pentru echipe precum Mouscron, AZ Alkmar (Olanda), FC Astana (Kazahstan), Ludogoreț (Bulgaria) sau Atromitos (Grecia), la aceasta din urmă fiind împrumutat în a doua parte a sezonului trecut.

Revenit în Bulgaria, la Ludogoreț, Dorin Rotariu a fost contactat de FCSB, prin intermediul lui Mihai Stoica. Managerul FCSB recunoaște că i-a scris pe WhatsApp atacantului, însă Rotariu a văzut mesajul și apoi a închis ochii:

Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Efectiv am scris: „Pot să te sun?”. Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după, un prieten, coleg, l-a căutat şi tot aşa, n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

500.000 de euro este cota de piață a lui Dorin Rotariu, potrivit Transfermarkt.

Gigi Becali a avansat și el aceeași teorie. „Voiam să îl iau, dar nu i-a răspuns la telefon lui MM”

În intervalul ianuarie – mai 2022, Dorin Rotariu a evoluat 11 meciuri pentru Atromitos. Atacantul nu a reușit să înscrie niciun gol, însă a oferit o pasă decisivă.

Referitor la transferul său, Gigi Becali a confirmat cele spuse de Mihai Stoica:

M-a întrebat MM Stoica despre el, eu am spus „da”. Știa că mi-a plăcut dintotdeauna, am zis da. După aia nu i-a mai răspuns la telefon lui MM. Nu știu, nu a mai răspuns la telefon. Eu voiam să îl iau mai mult ca să joace atacant, un număr 9. Putea și Cordea să aibă dublură, că el acum nu are dublură”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Contractul lui Dorin Rotariu cu Ludogoreț mai este valabil până în iunie 2024. Totuși, internaționalul român are șanse mari să plece la o nouă echipă din străinătate în această vară, tot sub forma de împrumut.

În tricoul echipei naționale, Rotariu a marcat un gol în 10 apariții.

Dorin Rotariu, distrus de Becali. „Ce jucător e? Vine Pele, cine vine?”.