Cum va fi Dinamo peste patru luni? Răspunsul surprinzător al președintelui DDB: „Pot veni prinți călare pe cai și pe cămile! Asta e singura certitudine”. EXCLUSIV

Robert Zanfir 16.02.2023, 20:59
Cum va fi Dinamo peste patru luni? Răspunsul surprinzător al președintelui DDB: „Pot veni prinți călare pe cai și pe cămile! Asta e singura certitudine”. EXCLUSIV

Eduard Galan este convins că salvarea lui Dinamo nu va veni din partea unui investitor mult visat. Președintele DDB a declarat în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9” că doar efortul comun al suporterilor va readuce echipa pe linia de plutire.

Dinamo este pe locul 8 în Liga 2. Doar doi pași îi depart pe „câini” de zona de playoff, iar Ovidiu Burcă și compania trebuie să rezolve ecuația în ultimele trei partide rămase. Dacă din punct de vedere sportiv lucrurile sunt sub control, roș-albii suferă cumplit din cauze financiare și administrative. Totuși, Eduard Galan lansează un apel către suporteri. Președintele DDB spune că totul depinde de efortul comun al acestora.

Cum va fi Dinamo peste patru luni? Răspunsul surprinzător al președintelui DDB

„Noi mai avem și problema asta: suntem specialiști în toate. Știm de la fizica atomică până la medicină. Am încredere că problemele se vor rezolva. Noi trebuie să ne facem partea noastră. Noi suntem singura soluție și singura variantă certă. Pot veni prinți pe cămile și pe cai, zvonuri și discuții vor fi. Singura certitudine suntem noi. Noi trebuie să găsim soluții și să ducem Dinamo mai departe”, a declarat Eduard Galan la „Dinamo 7/9”.

Despre relația Zavaleanu – Vlad Iacob

Unul dintre motivele de tensiune din cadrul clubului a fost relația rece dintre Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob. Administratorul judiciar și administratorul special cred că planul de reorganizare al clubului vă trebui să aibă o continuare diferită. Eduard Galan spune că relația celor doi s-a normalizat.

„Lucrurile funcționează bine sau cel puțin în limite normale. Nu văd nicio divergență sau altceva care să afecteze funcționarea clubului. Luna ianuarie a fost specială. A fost o luna grea. Fară meciuri, fară evenimente sportive, tensiunea a fost maximă.

Dar nu îmi fac nicio grijă că nu pot colabora. E și normal să nu mai fie așa, până la urmă tragem toți la aceeași căruță. Trebuie să avem încredere și atunci când ni se cere ajutorul, să intervenim. Dar fiecare să își facă treaba”, a mai spus Eduard Galan la „Dinamo 7/9”

„O să aduc bani, o să vin la lucru!” Dorin Șerdean îi pune pe jar pe suporteri

Dorin Șerdean a anunțat că va aduce banii de care are nevoie Dinamo pentru a supraviețui. Acționarul principal din acte al clubului nu a spus de unde va asigura resursele financiare, dar i-a făcut în urmă cu o lună o promisiune președintelui DDB, Eduard Galan.

„(fanii din DDB – n.r.) Ei au încercat să mă excludă din problema aceasta. Acum, juridic, nu li s-a dat dreptate. Din momentul în care nu li s-a dat dreptate, hai să o dăm la pace și să dovedim că există un interes comun. Care e acela? Salvarea lui Dinamo!

(Despre procesul pe care îl are cu clubul – n.r.) În 16, acum trei zile, a fost apelul, ultima întălnire la Instanță. Pe 30 ianuarie urmează soluția definitivă. Prin acea decizie, urmează să fiu repus la situația anterioară a desfacerii contractului. E același angajator, eu trebuie să fiu repus în situația anterioară”, a declarat Dorin Șerdean în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9”.

Trebuie să vin la lucru. Oricum trebuie să vin. O să vin la lucru, ce să fac? O să aduc bani, fie eu, fie un investitor! Într-o formă sau alta vorbim de un investitor serios, de o vânzare, de… găsim o modalitate. Contează să intre banii în conturile clubului și important este să trecem peste momentul acesta
Dorin Șerdean, la „Dinamo 7/9”

Urmăriți Playsport.ro și pe