Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc să devină părinți! Jucătoarea de tenis a făcut un anunț important

Giosanu Catinca 09.11.2021, 16:38
Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc să devină părinți! Jucătoarea de tenis a făcut un anunț important

Fostul lider mondial Simona Halep își dorește cu ardoare să devină mamă. Campioana noastră a făcut în urmă cu puțin timp un anunț în acest sens. Mesajul jucătoarei de tenis i-a emoționat pe fanii ei care abia așteaptă să o vadă în postura de părinte.

În sfârșit s-a făcut marele anunț!

Înaintea debutului la turneul WTA de la Linz, Simona Halep le-a acordat un interviu organizatorilor competiției. Sportiva de la malul mării a răspuns cu zâmbetul pe buze unor întrebări care nu au nicio legătură cu tenisul.

S-a vorbit inclusiv despre ceea ce trăiește românca după ce s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros a dat o petrecere grandioasă, dar se pregătește și pentru cununia religioasă. Anul viitor se va îmbrăca în rochia de mireasă. Numărul 22 mondial abia așteaptă să ajungă în fața altarului. Mai mult, ea știe deja câți copii vrea să aibă.

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau.

Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată. Acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.”, a afirmat Simona Halep într-un interviu pentru organizatorii turneului de la Linz.

”Trebuie să fac asta în fiecare săptămână”

Jucătoarea în vârstă de 30 de ani susține că dacă nu ar fi făcut carieră în sportul alb, ar fi ales matematica.

Probabil aş fi studiat. Sincer, nu am idee ce aș fi putut face dacă nu mă apucam de tenis. Am început să joc prea repede, la 4 ani și jumătate, și nu m-am gândit la altceva. Nu cred că aş fi putut să fiu medic, sunt prea sensibilă când văd oameni bolnavi.

Iubeam matematica atunci când eram copil, probabil în direcţia aia mă îndreptam. Nu aș fi putut pilota un avion. Îmi este frică să zbor, dar trebuie să fac asta în fiecare săptămână. De două ori pe săptămână!”, a mai spus numărul 22 mondial.

Simona Halep va juca marți la Linz, dar nu înainte de ora 17:00. Jucătoarea noastră o va înfrunta în optimi pe Aliaksandra Sasnovich, care a trecut, în runda inaugurală, de Fiona Ferro, cu 6-2, 3-6, 6-2. Imediat după confruntarea Halep – Sasnovich este programat meciul Emma Răducanu (Marea Britanie, 20 WTA şi cap de serie 1) – Xinyu Wang (China, 106 WTA), tot din turul doi.

Urmăriți Playsport.ro și pe