Curățenie de vară la PSG! Trei jucători importanți sunt OUT de la vicecampioana Franței! Ce au decis șeicii în privința lui Messi și Neymar

Ștefănescu Dragoș / 21.04.2022, 14:32
Curățenie de vară la PSG! Trei jucători importanți sunt OUT de la vicecampioana Franței! Ce au decis șeicii în privința lui Messi și Neymar

PSG este foarte aproape de cucerirea un nou titlu de campioană a Franței. Parizienii au dominat și în acest sezon Ligue 1, dar în Champions League au clacat prematur. Eliminarea din sferturile competiției a produs un adevărat cutremur pe Parc des Princes. Astfel, în această vară mai multe nume grele vor pleca de la Paris.

PSG, foarte aproape de titlul cu numărul 10. Eliminarea din Champions League a produs un cutremur la Paris

Ligue 1 a fost dominată și în acest sezon de către PSG. După 33 de etape disputate, parizienii se află pe primul loc, având 77 de puncte. Ecartul față de rivala istorică Olimpique Marseille este de 12 puncte. Echipa lui Mauricio Pochettino mai are nevoie de un singur punct pentru a câștiga matematic titlul de campioană a Franței.

În ciuda parcursului bun din Ligue 1, PSG a dezamăgit din nou în Champions League. Parizienii au fost eliminați în optimile de finală ale competiției după o dublă manșă cu Real Madrid. Eșecul din Champions League a produs un adevărat cutremur la Paris, iar în această vară se anunță schimbări majore pe Parc des Princes.

PSG se va despărți în vară de mai mulți jucători importanți. Nume grele vor pleca de pe Parc des Princes

Mauricio Pochettino are șanse minime să continue pe banca lui PSG, iar mai mulți jucători importanți vor părăsi capitala Franței. Printre  jucătorii care vor pleca de la PSG se numără Angel Di Maria, Mauro Icardi și Leandro Paredes.

După șapte ani petrecuți pe Parc des Princes, Angel Di Maria se află în ultimul an de contract cu PSG. Argentinianul ar putea pleca liber de contract la finalul acestui sezon, având în vedere că parizienii nu i-au făcut vreo ofertă de prelungire a înțelegerii. Conform celor de la AS, PSG va încerca să-i vândă la vară pe Mauro Icardi și Leandro Paredes, cei doi argentinieni nereușind să se impună în primul ”11” al lui Pochettino.

Kylian Mbappe este foarte aproape să semneze cu Real Madrid, iar viitorul lui Sergio Ramos pe Parc des Princes este incert. Spaniolul a jucat extrem de puțin în acest sezon din cauza accidentărilor și a fost contestat la scenă deschisă de fanii parizienilor. Un alt jucător important ce s-ar putea despărți de PSG în această vară este Wijnaldum. Acesta nu este mulțumit de situația sa la echipa pariziană. Gianluigi Donnarumma este alt nume greu ce ar putea pleca de pe Parc des Princes. Evoluțiile portarului italian au fost oscilante, fără a oferi siguranța de care are nevoie PSG.

Vestea bună vine însă de la Lionel Messi. În ciuda faptului că nu s-a adaptat pe deplin la Paris, starul argentinian s-a decis să mai rămână un sezon pe Parc des Princes, a anunțat cotidianul Mundo Deportivo.

Sergio Ramos nu se gândește încă la retragere. Spaniolul vrea să continue pe Parc des Princes

Sergio Ramos a vorbit recent despre viitorul său. În cadrul unui interviu acordat celor de la Prime Video Sport France, spaniolul a dezvăluit că încă nu se gândește la retragere. Ramos vrea să continue la PSG, în ciuda faptului că este contestat vehement de către fanii parizienilor.

Îmi rămân între 4 sau 5 ani la nivel înalt, iar apoi voi trăi alte experiențe. Am un contract pe doi ani la Paris, dar vom încerca să fie trei. Cât timp fizicul îmi permite, capul este extrem de focusat”, a declarat Sergio Ramos.