Curg milioanele în contul Emmei Răducanu. Jucătoarea de tenis va fi imaginea unui brand uriaș

Giosanu Catinca / 21.12.2021, 16:39
Curg milioanele în contul Emmei Răducanu. Jucătoarea de tenis va fi imaginea unui brand uriaș

Jucătoarea britanică cu origini românești Emma Răducanu a dat lovitura la US Open, nu doar din punct de vedere sportiv. Sportiva a cărei idol este Simona Halep a făcut-o și din punct de vedere financiar. Ea a fost în atenția mai multor sponsori importanți în această toamnă, iar acum a anunțat că va semna cu un brand uriaș. Cu cine își va asocia imaginea noua senzație a tenisului

Emma Răducanu, milionară la doar 18 ani

Emma Răducanu a rescris istoria tenisului și a câștigat, venind din calificări, US Open, după ce a trecut de Leylah Fernandez în finală, scor 6-4, 6-3. După succesul de la US Open, ea a devenit un magnet pentru sponsori. A devenit imaginea mai multor branduri de lux, ca Dior, Tiffany și Evian, motiv pentru care unii au avirtiza-o că, din cauza mediatizării excesive, cariera ei ar putea avea de suferit.

Jelena Ostapenko a amintit că și ea a trecut prin momente asemănătoare când a devenit cea mai tânără sportivă care ajunge în ultimul act la Roland Garros. Cu toate acestea, în patru ani de la acea performanță, Ostapenko nu a mai prins fazele superioare ale unui turneu de Grand Slam.

Desigur, este foarte greu să câștigi un Grand Slam, dar probabil că e mai greu să rămâi în top decât să ajungi acolo. Toată lumea se așteaptă să câștigi fiecare turneu, să joci la același nivel tot timpul și să învingi pe toată lumea. Ai atâta atenție din partea presei, faci atâtea ședințe foto și toată lumea își dorește atenția ta, dar trebuie totuși să găsești timp pentru a progresa în continuare. Nu trebuie să lăsați acele lucruri să vă ocupe mai mult timp decât tenisul.”, i-a transmis letona, după succesul de la US Open.

A devenit ambasadoarea unui brand cunoscut la nivel mondial

Emma Răducanu pare că nu ține cont de sfaturile celor mai experimentați și alege să facă ceea ce simte. De curând, ea a anunțat că a devenit abasadoarea unui brand cunoscut la nivel mondial.

Ultima societate care a intrat pe lista marilor branduri care au semnat un contract cu Emma Răducanu este compania aeriană British Airways. Britanica a devenit ambasador global al acestei companii și s-a urcat la manșa unui avion.

Tânăra a dorit să împărtățeacă ceastă bucurie împreună cu internauții care o urmăresc intens și a postat o fotografie de la bordul navei cu pricina pe contul ei de socializare. Fanii Emmei au fost foarte încântați și au asaltat-o pe sportivă cu mesaje de felicitări și cu ”inimioare” în semn de apreciere pentru tot ceea ce face.