Curg veștile bune pentru suporterii Rapidului. După patronul Mobexpert, un alt om puternic de afaceri este gata să investească în Giulești

Gabriel-Alexandru Ioniță 31.03.2022, 23:01
Curg veștile bune pentru suporterii Rapidului. După patronul Mobexpert, un alt om puternic de afaceri este gata să investească în Giulești

Rapid are tot mai multe motive de bucurie, după „exodul” din ligile inferioare. Gruparea giuleșteană a revenit în Liga 1 și a fost chiar aproape să prindă un loc de play-off. Chiar dacă nu a reușit acest lucru, perspectivele pentru sezonul viitor, când clubul va sărbători 100 de ani de la înființare, sunt extrem de bune pentru fani.

Echipa dispune în acest moment de câțiva jucători extrem de valoroși, atât tineri, cât și experimentați. De asemenea, a fost adus Adrian Mutu pe banca tehnică, un antrenor cu ambiții foarte mari.

Rapid are perspective foarte bune de progres în următorii ani

Mai mult, recent a fost inaugurat noul stadion, care, cel mai probabil, va fi plin meci de meci. Iar suporterii vor crea o atmosferă menită să descurajeze orice adversar.

Nu în ultimul rând, clubul are perspective foarte bune de dezvoltare din punct de vedere financiar. Victor Angelescu și-a manifestat în mai multe rânduri deschiderea spre a ceda părți importante din acționariat altor oameni de afaceri. Iar acest lucru pare extrem de aproape de a se realiza.

S-a vorbit foarte mult în ultima perioadă despre posibilitatea ca Dan Șucu, patronul Mobexpert, să preia câteva procente din acțiunile Rapidului. El s-a implicat activ în acești ani la grupele de copii și juniori ale clubului alb-vișiniu, iar acum ar fi gata să facă pasul următor.

Dumitru Dragomir a confirmat această variantă. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că, din informațiile pe care le deține, Dan Șucu ar urma să preia 20% din acțiunile clubului Rapid. Iar asta nu este tot.

Un alt om de afaceri din România ar fi dispus să investească în Giulești

Dragomir a dezvăluit și că un alt om de afaceri important din România, Dan Ostahie, patronul firmei Altex, ar urma să facă același lucru. Totul ar face parte dintr-un plan mai complex al lui Victor Angelescu, cel care ar dori să aducă alături de el mai mulți oameni potenți din punct de vedere financiar, pentru a readuce Rapidul în fruntea fotbalului românesc.

Din ce știu, Șucu a luat sau va lua 20% din acțiunile Rapidului. Să știi că Șucu este un om foarte serios. Dacă vorbești cu el un lucru, se ține de cuvânt. Patronul ăsta al Rapidului are multă minte. Dacă dă câte 20% la 2-3, Rapid va deveni o echipă de top. Eu știu că mai e unul care vrea, e cel cu magazinele din mall-uri, intră și el să cumpere 20%. Da, Ostahie! Sunt trei, mai e încă unul. Angelescu nu vinde mai mult de 49%”, a spus Dumitru Dragomir potrivit ProSport.

Rapid a trecut cu bine peste prima problemă generată de noul stadion din Giulești. Ce s-a întâmplat și cum a fost rezolvată situația