Cuscrul lui Răzvan Lucescu, apropiat al lui Dan Diaconescu. Cine este soția lui Matei, fiul antrenorului român de la PAOK

Andrei Alexandra 26.01.2023, 08:49
Cuscrul lui Răzvan Lucescu, apropiat al lui Dan Diaconescu. Cine este soția lui Matei, fiul antrenorului român de la PAOK

Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu și nepotul lui Mircea Lucescu, s-a căsătorit în iunie 2016 cu Ioana Barbu, fiica lui Tudor Barbu, fost senator, pentru o scurtă perioadă, din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu, în legislatura 2012-2016. El a fost chiar lider al grupului parlamentar al acestui partid până în februarie 2013. Ulterior, în iunie 2013 s-a mutat la grupul parlamentar al Partidului Liberal Conservator, pe care l-a părăsit în martie 2014, când s-a alăturat grupului Partidului Național Liberal.

Cine este Tudor Barbu, cuscrul lui Răzvan Lucescu

Înainte de cariera parlamentară, cuscrul lui Răzvan Lucescu, la bază jurnalist, s-a făcut remarcat ca realizator de emisiuni la TVR și OTV, ultima fiind o televiziune deținută la acea vreme de același Dan Diaconescu. Ulterior mandatului de senator, a realizat emisiuni și la B1 TV. În prezent, face acest lucru la TVR 3, unde ocupă și funcția de director.

Descrierea emisiunii care l-a făcut celebru pe fostul parlamentar, înainte de începerea carierei sale politice:

„Se întâmplă acum” este analiza situației economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinți ale zilei”, se arată pe site-ul TVR 3.

Cum și-a descris Tudor Barbu propria emisiune: „Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultați de televiziunea lor națională. Este emisiunea celor mulți, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii și invitații unui talk-show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care uneşte!”, a transmis jurnalistul.

Tudor Barbu. Sursă foto: tvrplus.ro
Tudor Barbu. Sursă foto: tvrplus.ro

Tudor Barbu, criticat de colegii de breaslă

Jurnalistul este chiar și în prezent criticat pentru faptul că a realizat emisiuni la OTV, „Televiziunea poporului”, deținută de controversatul om de afaceri Dan Diaconescu, cel care a și fost închis la un moment dat. Cel mai recent, în noiembrie 2022, jurnaliștii de la Libertatea au publica o opinie dură la adresa cuscrului lui Răzvan Lucescu. În acest material s-a analizat pe larg prestația avută de el în timpul unei ediții a emisiunii „La sfatul popular”, pe care o realizează la TVR 3.

„Pe acest post s-a strecurat și emisiunea „La sfatul popular”, prezentată de Tudor Barbu, chiar directorul postului. Difuzat de luni până joi, în prime-time (două ore), programul „La sfatul popular” amintește de stilul răposatei OTV, televiziune la care Tudor Barbu a prestat cu voluptate. (…)

Emisiunea este jalnică. Este un „dialog” cu iz de mahala, întreținut de Tudor Barbu, care vorbește dezlânat, necontrolat, mișcându-se imprevizibil, parcă n-ar fi în apele lui. Se vede de la o poștă improvizația, Barbu intrând în emisie fără o documentare, fără un plan, fără un gând coerent. Important este că el se află în direct cu poporul.

Invitații lui Barbu sunt, de obicei, primarii, profesorii, preoții, mici oameni de afaceri din localitățile respective, prezenți prin legături Skype și Zoom. Pe majoritatea dintre ei, Barbu îi tutuiește fără reținere, ca la cârciumă. Ei sunt niște victime ale delirului verbal desfășurat de directorul TVR 3.

Sigur că oamenii, în naivitatea lor, sunt marcați de importanța momentului, pentru că „marele ziarist” Tudor Barbu le oferă șansa să vorbească la televiziunea care funcționează sub sloganul „TVR 3, televiziunea care Unește Românii”. Nici vorbă de „unire”! Tudor Barbu ține să-și facă „numărul”, să fie nonconformist și popular, dar se umple de ridicol”, este un fragment dintr-o opinie semnată pe libertatea.ro.

Sursă foto: Pagina de Media

Urmăriți Playsport.ro și pe