Cutremur în NBA! Los Angeles Lakers a ratat playoff-ul în ultimul meci. LeBron James a rămas interzis

Octavian Vasilescu / 06.04.2022, 15:44
Cutremur în NBA! Los Angeles Lakers a ratat playoff-ul în ultimul meci. LeBron James a rămas interzis

Los Angeles Lakers a ratat prezența în playoff-ul NBA după eșecul suferit contra liderului Phoenix Suns, scor 110-121, în ultima partidă a sezonului regulat.

Legendarul LeBron James (37 de ani) a urmărit de pe margine duelul Phoenix Suns – Los Angeles Lakers, fiind accidentat. Pentru LeBron James este doar a patra oară în 19 ani de activitate, când ratează accederea în playoff-ul NBA. ”King James” a ratat ultimele două meciuri ale celor de la Lakers din cauza unei accidentări la gleznă.

Dezastru pentru Los Angeles Lakers

Campioană în 2020, Los Angeles Lakers ratează playoff-ul după ce a pierdut șapte meciuri la rând în ultima lună. San Antonio Spurs a trimis-o pe Lakers pe locul 11 în Conferința de Vest, după trei victorii consecutive obținute în ultimele trei runde.

Los Angeles Lakers termină astfel Conferința de Vest sub linia locurilor de playoff, spre dezamăgirea vedetelor din echipă. Cu un buget de salarii care atinge circa 160 de milioane de dolari pe an, eșecul celor de la Lakers este uriaș. LeBron James a fost extrem de supărat la finalul partidei cu Phoenix Suns, lcuru surprins de camere.

Phoenix Suns a câștigat Conferința de Vest, după un parcurs senzațional. Băieții Monty Williams au câștigat 63 de meciuri în acest sezon și au cedat în 16 partide. Los Angeles Lakers a ratat playoff-ul după ce a obținut doar 31 de victorii și a pierdut 48 de meciuri.

VIDEO Rezumatul partidei Phoenix Suns – Los Angeles Lakers 110-121

Los Angeles Lakers și Boston Celtics dețin cele mai multe titluri din istoria NBA. Fiecare echipă a triumfat de câte 17 ori în campionatul de baschet din SUA. Spre deosebire de Celtics, Lakers au pierdut 15 finale de-a lungul timpului. Celtics au cedat în doar patru finale.

Jurnaliștii de la Sportscasting au anunțat că antrenorul lui Los Angeles Lakers, Frank Vogel (48 de ani), va fi demis la finalul acestui sezon de coșmar.

Echipele din Conferința de Vest care vor merge în playoff sunt: Phoenix Suns, Memphis Grizzlies, Golden State Warriors, Dallas Mavericks, Utah Jazz, Denver Nuggets, Minnesota Timberwoles, Los Angeles Clippers, New Orleans Pelicans și San Antonio Spurs.