„Cutremurul Cristiano Ronaldo”. Italienii anunță trei mutări care vor zgudui piața transferurilor

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.07.2021, 19:46
„Cutremurul Cristiano Ronaldo”. Italienii anunță trei mutări care vor zgudui piața transferurilor

„Cutremurul Cristiano Ronaldo”. Italienii anunță trei transferuri care vor zgudui piața transferurilor. Cristiano Ronaldo a intrat în ultimul an de contract cu Juventus și se pare că nu își va prelungi înțelegerea. El a fost destul de nemulțumit de faptul că echipa din Torino a fost eliminată încă din optimile de finală Champions League de FC Porto.

Mai mult, Juventus a ratat titlul în Serie A pentru prima dată în ultimii 10 ani în detrimentul marilor rivali de la Inter. Astfel, starul portughez ar dori să plece de la Torino, fie în această vară, fie în iunie 2022. Iar șefii lui Juventus nu par că fac eforturi foarte mari să îi schimbe decizia portughezului. Se știe faptul că Ronaldo are un salariu extrem de mare la Juventus. Mai mult, el va împlini în scurt timp 37 de ani, iar oficialii „Bătrânei Doamne” nu ar fi foarte deranjați dacă starul portughez ar părăsi echipa. Cu condiția de a-i găsi acestuia un înlocuitor pe măsură.

„Cutremurul Cristiano Ronaldo”. Italienii anunță trei transferuri care vor zgudui piața transferurilor

În presa din Italia s-a scris recent despre posibilitatea ca Haaland să ajungă la Torino în această vară. Însă acest lucru pare destul de greu de crezut la acest moment. Asta pentru că oficialii Borussiei Dortmund refuză categoric să îl cedeze pe norvegian în această vară. Astfel că italienii au venit cu o nouă ipoteză bombă, în legătură cu viitorul lui Cristiano Ronaldo.

Potrivit Corriere dello Sport, portughezul ar putea fi implicat într-un „transfer în lanț” de senzație în fotbalul european. Toată operațiunea se va declanșa odată cu transferul lui Kylian Mbappe de la PSG la Real Madrid. Starul francez a intrat de asemenea în ultimul an de contract la Paris și momentan nu are niciun acord cu conducerea echipei de pe Parc des Princes. Este cunoscut interesul celor de la Real Madrid pentru atacantul lui PSG. Mutarea are șanse destul de mari să se facă, dacă nu în această vară, la finalul sezonului care stă să înceapă în Europa.

Astfel, conform sursei citate, dacă Mbappe va pleca de la Paris, oficialii lui PSG vor încerca să îl transfere pe Parc des Princes pe Cristiano Ronaldo. Nici cei de la  Juventus nu vor rămâne însă descoperiți, pentru că Mauro Icardi va fi inclus de Paris Saint-Germain în această afacere. Atacantul argentinian a mai fost dorit și cu alte ocazii la Torino. Însă în cele din urmă mutarea nu s-a realizat. Toată afacerea depinde astfel de hotărârea pe care o va lua Kylian Mbappe în legătură cu viitorul său.