Cutremurul de la miezul nopții: Neymar, aproape de un transfer-şoc. Fabrizio Romano a făcut anunțul

Bogdan Solomon 13.08.2023, 08:29
Cutremurul de la miezul nopții: Neymar, aproape de un transfer-şoc. Fabrizio Romano a făcut anunțul

Răsturnare de situație în privința lui Neymar. Se află în negocieri pentru un transfer-șoc, iar șansele să se realizeze sunt cât se poate de mari. Fabrizio Romano a făcut anunțul, la miezul nopții.

Neymar, aproape de un transfer-șoc

Deși este dorit înapoi la Barcelona, brazilianul ar putea spune adio fotbalului european. Asta pentru că Al Hilal a intrat din nou pe fir. Jurnalistul care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin dezvăluirile legate de transferuri a descris propunerea drept „uriașă”, adăugând că discuțiile sunt în plină desfășurare.

Neymar ar fi tentat, potrivit spuselor sale, să dea curs acestei provocări. Cu atât mai mult cu cât ar evolua alături de Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic și Kalidou Koulibaly, legitimați de asemenea la echipa saudită.

În paralel se negociază termenii despărțirii de PSG, care intenționează la rândul ei să-l cedeze în această vară. Asta deși a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, cu 118 goluri și 77 de pase decisive în 173 de meciuri.

Întrebat despre posibilitatea de a-l avea în curând sub comandă, Xavi a lăsat de înțeles că pot apărea surprize până pe 31 august, când se încheie perioada de transferuri, fără a oferi, însă, mai multe detalii.

„Am mai spus că perioada de transferuri este deschisă până pe 31 august. Concentrarea mea este pe meciul cu Getafe. Nu pot să spun nimic mai mult. Când va trebui să anunț ceva, o voi face”, a spus tehnicianul Barcelonei, în cadrul unei conferințe de presă.

Sergi Roberto îl așteaptă înapoi pe Camp Nou

În schimb, căpitanul formației blaugrana, Sergi Roberto, s-a arătat încântat de posibilitatea ca Neymar să evolueze din nou pe Camp Nou și chiar a dezvăluit că a purtat recent o discuție cu acesta.

„Aș fi bucuros dacă ar reveni Neymar pentru că am fost colegi și îmi este prieten, am trăit multe momente frumoase împreună. Cât timp a fost în echipă, au fost cei mai buni ani pe care eu i-am avut la Barcelona, am câștigat tot ce se putea.

Este un jucător diferit față de toți ceilalți, sunt sigur că ne-ar ajuta mult, dar nu sunt eu cel care decide. Cei cărora le revine această sarcină vor decide ce este mai bine pentru club. Ce ne dorim este să avem cea mai bună echipă posibilă. Am vorbit cu el. Este privat, este privat! (n.r. râde), dar s-ar bucura să revină”, a declarat Sergi Roberto.

Urmăriți Playsport.ro și pe