Dacă Argentina iar nu câștigă la Mondial, tu… câștigi! Cum?

Andrei Alexandra 24.11.2022, 12:10
Dacă Argentina iar nu câștigă la Mondial, tu… câștigi! Cum?

În grupa C de la World Cup Qatar 2022, calculele calificării s-au complicat tare mult după prima surpriză uriașă de la acest Mondial. Eșecul Argentinei, văzută de mulți chiar favorită la cucerirea trofeului, în fața Arabiei Saudite, a produs marele șoc.

La Mozzart Bet, dacă Argentina nu câștigă nici sâmbătă, 26 noiembrie, în meciul doi din grupă, cu Polonia, tu poți… să câștigi! Cum asta? Pentru că noi am pregătit un super bilet pentru tine, profitând de oferta fantastică de la Mozzart Bet, numită “Ratezi și câștigi”!

Cum funcționează “Ratezi și câștigi” la Mozzart Bet

E foarte simplu să profiți de oferta celor de la Mozzart Bet, iar înante de a-ți prezenta biletul pe care ți-l propunem noi, iată coordonatele generale ale ofertei. Astfel încât să le știi bine și să le utilizezi de ori câte ori ai nevoie în strategia ta, pe Mondial și dincolo de el:

 • Compui un bilet cu minimum 4 evenimente
 • Dacă rezultatul unui singur eveniment e greșit, atunci… câștigi oricum!
 • De 100 de ori miza ta, dacă biletul avea cotă mai mare de 999
 • De 10 ori miza ta, dacă biletul avea cotă mai mare de 499
 • De 5 ori miza ta, dacă biletul avea cotă mai mare de 99
 • De 2 ori miza ta, dacă biletul avea cotă mai mare de 59
 • Primești banii înapoi, dacă biletul avea miza mai mare de 29

Ponturile noastre pentru oferta Mozzart Bet aplicată la Mondial

Biletul propus de noi are 5 evenimente, toate meciuri din zilele următoare, programate în cadrul Cupei Mondiale, care monopolizează atenția întregii lumi în această perioadă. Toate din oferta spectaculoasă de la Mozzart Bet!

Cota finală a biletului este 85. Dacă alegi să investești 200 de lei, iar Argentina nu învinge Mexic, în biletul nostru de mai jos, tot vei câștiga! Vei primi 400 de lei, de două ori banii investiți! Doar prin oferta Mozzart Bet!

INTRĂ AICI ȘI PROFITĂ DE OFERTĂ DUPĂ CE VEZI PONTURILE NOASTRE!

Qatar – Senegal: 2 pauză, 2 final

 • Nu se pot face minuni peste noapte pentru ca naționala-gazdă să impresioneze. Iar Senegal a arătat bine la debut, pierzând cumva nemeritat cu Olanda. Ne așteptăm ca africanii să înscrie destul de repede și să-și conserve victoria, pe fondul unei diferențe clare de valoare.

Tunisia – Australia: 1 & 0-3 goluri

 • Diferență mare între prestațiile celor două naționale la debut, africanii au ținut piept danezilor în vreme ce australienii s-au prăbușit în fața Franței. Pentru calificare, Tunisia nu concepe decât victoria, deși e greu de anticipat un asediu ofensiv.

Polonia – Arabia Saudită: 1X & 2-3 goluri

 • Remiza cu Mexic nu lasă echipei lui Lewandowski prea multe opțiuni acum. Dar nimic nu garantează victoria în fața unei naționale-relevație! Așadar, alegem varianta sigură, 1X, și goluri marcate, pentru că cel puțin unul va veni, în viziunea noastră, din partea Poloniei.

Japonia – Costa Rica: 1 pauză, 1 final și 0-3 goluri

 • Victoria istorică a niponilor cu Germania nu are cum să fie dublată de un succes cu modesta Costa Rica, înfrântă cu 7-0 de Spania. Ne așteptăm însă la o victorie scurtă, cu asiaticii eficienți și calculați. Iar Costa Rica, reușind totuși să evite un nou scor de pomină.

Argentina – Mexic: 1 solist

 • Teoretic, sud-americanii lui Messi nu ar trebui să lege două dezastre. După eșecul cu Arabia Saudită, totul merge spre o victorie cu Mexic. Dar.. Bine că există acest dar, garanta de Mozzart Bet! Dacă nu înving, tu tot îți dublezi banii, pe biletul nostru!