„Dacă conducerea nu e mulțumită, să mă schimbe”. Gică Hagi, un nou show după egalul cu Voluntari. Ce le-a reproșat jucătorilor săi

Gabriel-Alexandru Ioniță / 07.05.2022, 20:14
„Dacă conducerea nu e mulțumită, să mă schimbe”. Gică Hagi, un nou show după egalul cu Voluntari. Ce le-a reproșat jucătorilor săi

Gică Hagi nu a fost mulțumit de egalut obținut de Farul Constanța pe teren propriu contra celor de la FC Voluntari. La finalul partidei, managerul tehnic al clubului de la malul mării și-a certat jucătorii, în special pe portarul Aioani, pentru lipsa de concentrare de la golul marcat de Lukas Droppa în minutul 74.

Gică Hagi, supărat pe jucătorii săi după egalul cu FC Voluntari

„Regele” a subliniat că jucătorii săi ar trebui să arate mai multă prospețime în timpul meciurilor, întrucât joacă o singură dată pe săptămână. Gică Hagi a apreciat că echipa sa nu merita mai mult de un egal în acest meci și a spus în mai multe rânduri că s-ar putea ca aceasta să nu poată mai mult. Cu toate că s-a arătat în mare parte mulțumit de evoluția din acest sezon.

Nu pot să fiu mulțumit. Accidentări din prima repriză, schimbări din prima repriză. Jucăm din săptămână în săptămână, jucătorii ar trebui să fie proaspeți. Asta e, mergem înainte. Păcat. Am avut 1-0, puteam să mai facem. Nu poți să nu ataci spațiile în spatele apărării, așa cum au ieșit fazele cele mai frumoase. Altfel, ce rost avea? Nu aveau rost schimbările. Au fost pur medicale.

Vă las pe voi să analizați. Centrare de la 30 de metri pe 3 metri. Portarul nu trebuie să iasă? Fundașul nu trebuie să marcheze? Portarul trebuie antrenat să facă asta. Ne-a și salvat, dar una e una, alta e alta. Echipa avea nevoie. Nu o să vin să îmi creez alibiuri față de media sau de jucători. Adevărul este că astăzi nu meritam mai mult. Nu vreau să mai intru în ele (n.r. posibilele greșeli de arbitraj). Am conducere pentru asta, eu sunt pe teren.

În față dumneavoastră este unul care are o singură mentalitate, să câștige meciul. Indiferent cu cine joacă. Îmi asum. O singură mentalitate există la mine, să câștig toate meciurile. Nu vin să mă plâng, dacă am lot sau nu am lot. Așa am gândit eu, pot să și greșesc. Nu am de demonstrat foarte multe, că am demonstrat.

Totuși, „Regele” consideră că echipa sa a făcut un sezon destul de bun pe ansamblu

Îmi doresc prea mult câteodată, dar vreau să îmi depășesc limitele. Îmi doresc că ei să creadă că sunt cei mai buni. Și dacă nu sunt, să devină cei mai buni. Unul poate, altul nu poate. Testul numărul 1 e meciul. Există presiune, altă viteză, adversar. Și trebuie să fii mai bun.

Sunt în fața unui proiect. Sper ca lucrurile să meargă bine. Suntem în play-off în primul an. În iarnă am ieftinit bugetul. Dacă conducerea nu e mulțumită de mine, să mă schimbe. Jucătorii au făcut un sezon bun, în care s-au impus. Echipa a făcut progrese, arată bine. Poate astea sunt limitele”, a spus Gică Hagi la finalul meciului.